سه شنبه, ۱۳ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۲۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :5 ربیع الثانی 1440
تاریخ میلادی : چهارشنبه، 12 دسامبر 2018م

شماره صدور:HTM/۱۴۴۰/۰۲

دفتر مطبوعاتی
ماليزيا

اعلامیه مطبوعاتی

مسلمانان نه‌تنها ICERD؛ بلکه UDHR، UN و تمام افکار، نظام‌ها و قوانین برخاسته از غرب را نیز نباید بپذیرند!

(ترجمه)

به تاریخ 9 دسمبر 2018م برنامه‌ای از طرف کمیسیون حقوق‌بشر سوهاکام SUHAKAM(کمیسیون حقوق‌بشر مالیزیا) در پتالینگ جایا با حضورداشت ۲۰۰ تن تشکیل شد. داکتر محضیر بن محمد، نخست وزیر مالیزیا، که ابتدا از وی دعوت شد تا در این برنامه سخن بگوید، ولی او تصمیم گرفت به‌خاطر مخالفت‌اش با سوهاکام  راجع به تصویب قرارداد بین‌المللی در مورد کنوانسیون بین‌المللی لغو تمامی موارد تبعیض نژادی(ICERD) حضور نداشته باشد. محضیر به عنوان رهبر حکومت تصمیم گرفت ICERD را تصویب نکند، درحالی‌که "تن سری رزالی اسماعیل" رئیس SUHAKAM اصرار دارد که مالیزیا باید در کنار این معاهده، شش معاهدۀ غیرتصویب‌شدۀ دیگر سازمان ملل را نیز تصویب کند. تاکنون، مالیزیا از میان نه(9) معاهدۀ بین‌المللی سه معاهدۀ راجع به حقوق‌بشر را، تحت عناوین کمیتۀ مبارزه  با تبعیض نژادی علیه زنان(CEDAW)، معاهدۀ حقوق اطفال(CRC) و معاهدۀ حقوق اشخاص دارای معلولیت(CRPD)، تصویب کرده‌است.

رزالی در سخنان‌اش گفت که سوهاکام وظیفه دارد تا مطمئن شود که حقوق‌بشر در مالیزیا در تمام ابعاد بر مبنای ارکان ملی و قانون‌اساسی فدرال و به صورت نظام‌مند حفاظت و عملی می‌شود. او بیان کرد: «هرچند بعضی گروه‌ها تحت یک فکر غربی با سوهاکام و حقوق‌بشر یکجا شده‌اند؛ این یا یک دید سطحی است یا کدام انگیزۀ دیگری در پشت این مناقشات نهفته است.» به گزارش بریتا هاریان این یک امر خیلی مزخرف است که رئیس سوهاکام دیدهای ساده؛ اما درست را قبول نمی‌کند؛ ولی به دیدهای مبهم و نادرستی چسپسده‌است که نه بر مبنای اسلام؛ بل بر اساسات حقوق‌بشر استوار است. حقوق‌بشر اساساً یک مفهوم غربی است. ظلم و ستم ماندگار در غرب به سبب قوانین آزاردهنده و تطبیق قوانین بشری، عامل بروز مفاهیم حقوق‌بشر در غرب می‌باشد.

در مقابل، اسلام یک دین کامل است، دین مناسبی‌که از جانب الله سبحانه‌و‌تعالی آمده‌است، طوری‌که برای تکمیل‌اش به هیچ دستاورد غربی مانند حقوق‌بشر ضرورت ندارد.

همه‌ساله از ۱۰ دسمبر به عنوان روز جهانی حقوق‌بشر تجلیل می‌شود. سازمان ملل این تاریخ را به بزرگ‌داشت از اعلامیۀ جهانی حقوق‌بشر(UDHR) ۱۰ دسمبر ۱۹۴۸ انتخاب کرده‌است. UDHR از اذهان هژده تن از اعضای کمیسیون حقوق‌بشر تحت سازمان ملل در سال ۱۹۴۷ به ریاست الینور روزولت(همسر فرانکلین دلانور روزولت رئیس جمهور سابق امریکا) پدید آمد که بعداً به تاریخ ۱۰ دسمبر ۱۹۴۸ توسط مصوبۀ ۲۱۷ A (III) که در پاریس گردآوری شده‌بود، تصویب شد.

آیا واضح نیست که UDHR و مفاهیم حقوق‌بشر که توسط این کمیسیون ایجاد شده‌ کاملاً در تضاد با اسلام است و حاصل سازمان ملل، که تأسیس آن به‌خاطر نابودی اسلام بود؟

یک روز قبل از اجتماع سوهاکام، یعنی 8 دسمبر 2018م کوالالامپور شاهد موجی از گردهمایی‌ها، به‌خصوص گردهمایی مسلمانان مالیزیا، بود که به رسم حمایت و قدردانی از حکومت به‌خاطر تصویب نکردن ICERD جمع شده‌بودند. هرچند این گردهمایی عنصر قدردانی‌اش را از دست داده‌بود، طوری‌که آن‌چه اساساً از این اجتماع منعکس می‌شد، صداهای ملیت‌پرستی و انتقادها از حکومت بود؛ ولی این اجتماع ثابت کرد که ICERD از نظر مسلمانان مردود است؛ اما متأسفانه رد ICERD نه بر مبنای اسلام، بلکه پوشیده از احساسات نژادپرستانه و برای دفاع از قانون‌اساسی به میراث‌مانده از استعمار بود. امیدواریم که بعد از این، این امت بزرگ تمام دستاوردهای غرب را که در تضاد با قرآن و سنت قرار دارد، تنها با جوهر اسلام رد کند. امت باید ابتدا ICERD را که محصول سازمان ملل است رد کند و سپس به رد UDHR و همۀ دستاورد‌های ناشی از سازمان ملل و غرب مانند دموکراسی، آزادی، لیبرالیزم، سیکولریزم، فیمنیزم وغیره اقدام کند. هر زمان که امت بیدار شد و به رد همۀ افکار، نظام‌ها و قوانینی‌که از جانب غرب می‌آید، برخاست، ان‌شاءالله، پیروزی نیز خواهد رسید.

عبدالحکیم عثمان

سخنگوی حزب‌التحریر-مالیزیا

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه