جمعه, ۲۳ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۵/۰۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :4 ربیع الثانی 1443
تاریخ میلادی : سه شنبه، 09 نوامبر 2021م

شماره صدور: 21/1443 هـ.ق

دفتر مطبوعاتی
ولايه پاكستان

اعلامیه مطبوعاتی

دولت خلافت با پشتوانه قرار دادن طلا و نقره به عوض پول کاغذی، تورم فعلی را ریشه‌کن خواهد نمود

در ماه نوامبر 2021، ارزش روپیه تا 175 روپیه در مقابل هر دالر کاهش یافت و تورم کوبنده‌ای را بالای شهروندان پاکستان وارد نمود. تورم، صرف نظر از دوباره باز شدن روابط اقتصادی پس از قرنطین، جز لاینفک نظام اقتصادی سرمایه‌داری‌ست. برخلاف پشتوانۀ طلا و نقره در نظام اسلام، پول کاغذی ارزش خود را از دست می‌دهد، زیرا دولت‌ها جهت رشد بخش مالی و سود مبنی بر قرض، پول کاغذی بیش‌تر را به چاپ می‌رسانند. 67 سال پس از لغو استندرد طلا برای دالر توسط ایالات متحده در سال 1934، شاخص قیمت مصرف‌کننده برای تورم 625 درصد افزایش یافت. در حالی‌که در 67 سال قبل از 1934، CPI "شاخص قیمت مصرف‌کننده" تنها 10 درصد افزایش یافته بود. از سال 1933 دالر امریکا بیش از 90 درصد ارزش خود را در برابر طلا از دست داده است. دیده می‌شود که طلا ارزش خود را حفظ کرده، درحالی‌که پول کاغذی ارزش خود را از دست داده و باعث تورم افراطی گردیده است. بین سال‌های 1771 تا 1971، قیمت طلا بین 20 الی 35 دالر در هر اونس ثابت بود. از زمانی‌که نیکسون در سال 1971 دالر را به طور کامل از طلا جدا کرد، قیمت طلا در نوامبر 2021 به 1800 دالر در هر اونس رسید. نقره نیز ارزش خود را حفظ کرده در حالی‌که ارزش پول کاهش یافته و منجر به تورم بی‌سابقه گردیده است. در سال 1546، حاکم اسلامی به نام شیرشاه سوری سکه نقره‌ای به وزن 11.5 گرام ساخت. اما، اکنون که همان سکه به پول کاغذی تبدیل شده به حدی ارزش خود را از دست داده است که در ماه نوامبر 2021 برای خریداری 11.5 گرام نقره به 1495 روپیه نیاز بود. پس؛ جای تعجب نیست که حالا تورم پول به سطح جهان وجود دارد.

پول اسلامی تورم فعلی را از بین می‌برد، زیرا نظام پولی‌اش بر اساس طلا و نقره استوار است، چون‌ طلا و نقره با ارزش، کمیاب و ساخت آن‌ها نیز ناممکن است، به همین دلیل قیمت‌ها ثابت باقی می‌مانند. پول اسلامی هم بر مخارج دولت و هم بر جمع‌آوری عواید آن نظم و انضباط را تحمیل می‌نماید، هم‌چنان اسلام سود و ذخیره پول در بانک را حرام ساخته که منجر به تورم بزرگ پول می‌گردد. دین اسلام به هیچ وجه دولت را اجازه نمی‌دهد بر اساس هر نوع پشتوانه، پول چاپ نماید که توسط دولت‌های فعلی حمایت می‌گردد، بلکه دولت اسلامی باید بر اساس ثروت حقیقی پول چاپ نماید. در اسلام دولت خلافت تنها با پشتوانه طلا و نقره پول را به چاپ می‌رساند. دلیل آن این است که احکام شرعی اسلام تنها طلا و نقره را به حیث پشتوانه تعیین نموده است. الله سبحانه و‌تعالی نساب زکات را تنها بر طلا و نقره واجب کرده است. این نشان می‌دهد که در اقتصاد سرزمین اسلامی به هیچ نوع پول دیگری مانند پول کاغذی توجه نمی‌شود. رسول الله صلی ‌الله‌ علیه‌ ‌و‌سلم تنها با طلا و نقره مبادله پول را مشخص کرده است که دلیل روشن بر این است که پشتوانۀ پول باید طلا و نقره باشد؛ نه چیز دیگر. رسول الله صلی ‌الله ‌علیه ‌و‌سلم فرمود:

«الذَّهَبُ بِالوَرِقِ رِباً إِلاَّ وَهَاءَ» (بخاری ومسلم)

ترجمه: طلا برای نقره سود است، مگر این‌که دست به دست مبادله شود.

پیامبر صلی الله علیه و سلم طلا و نقره را به عنوان پول مشخص کرده است. واحد سنجش این پول عبارت‌ بود از: اوقیه، درهم، دانق، قیراط، مثقال و دینار و تمام معاملات و عقدها با طلا و نقره صورت می‌گرفت، همان‌طوری‌که روایات متعدد معتبر آن را تأیید کرده است. اسلام دینار طلا را به عنوان واحد پول اسلامی در قوانین مربوط به مجازات و دیه مشخص کرده است. مثلاً پیامبر صلی الله علیه و سلم فرمودند:

«لا تُقطَعُ یَدُ السَّارِقِ إلَّا فی رُبعِ دِینَارٍ فَصَاعِدًا» (مسلم)

ترجمه: دست دُزد را جز به چهارم حصۀ دینار یا بیش‌تر از آن نبُرید.

ای مسلمانان پاکستان! حزب‌التحریر- ولایۀ پاکستان شما را به اعمالی‌که منجر به رضایت الله سبحانه ‌و‌تعالی می‌گردد، دعوت می‌کند. به پشتوانۀ طلا و نقرۀ که رسول الله صلی‌ الله‌ علیه‌ ‌و‌سلم تعیین نموده، فراخوانید. نظام اقتصادی امریکای سودخوار را -که بشریت را فقیر نموده- از هم بپاشانید. با حزب‌التحریر برای برپایی مجدد خلافت که حکم اسلامی را در مورد پول طلا و نقره اجرا می‌کند، سود و ذخیره پول در بانک‌ها را مردود می‌شمارد، تلاش نمائید. از بستگان و اقارب خویش در نیروهای مسلح پاکستان بخواهید تا حزب‌التحریر را برای تاسیس دوباره خلافت بر منهج نبوت نصرت دهند.

دفتر‌مطبوعاتی‌حزب‌التحریر-ولایۀ‌پاکستان

مترجم: احمد احمدی

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه