جمعه, ۱۶ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۲۶م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :4 رمضان 1439
تاریخ میلادی : یکشنبه، 20 می 2018م

شماره صدور:1439-09/04

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

قتل‌های بدون محاکمه، میراث و نشانه‌ای از دولت مافیایی "عوامی" است

تنها راه‎‌حل برای جامعۀ بدون مواد مخدر، آموزش اسلام با دید سیاسی و هدف زندگی به جوانان است، چیزی‌که دموکراسی"پوچ" نمی‌تواند آن را تأمین کند

(ترجمه)

از تاریخ 4 می 2018م و با اعلام شیخ حسینه مبنی بر "ادامۀ عملیات نیروی خاص علیه مواد مخدر مثل ستیزه‌جویی" دولت، دست به اعمال بزرگی علیه مواد مخدر زده که البته نه به‌خاطر ساختن یک جامعۀ واقعی بدون مواد، بلکه به‌خاطر بدست آوردن محبوبیتی ارزان با درنظرداشت انتخابات است. مردم خوب می‌دانند که در پشت ورود، پخش و توزیع مواد به جوانان سندیکاهای مورد حمایت رژیم قرار دارند، که هر رژیمی این نقش کلیدی را بازی کرده است. پس سخن گفتن از کنترول پخش مواد مخدر از طرف آن‌ها(دولت) یک فریب واضح است.

با تعداد مجموعی افرادی‌که بدون محاکمه در مدت کوتاه از شروع این"جنگ علیه مواد" کشته شده اند، دولت ریکاردهای خود را در کشتار مردم شکسته و در حال شکستن ریکاردهای جهانی است. مثل هر زمان دیگری، ادارات اجرای قانون کشتارها را با جواب همیشه‌گی از پیش‌ساخته شدۀ "تبادل آتش بین اعضای آن‌ها و افراد مظنون در شورش‌ها" توضیح می‌دهند. در حالی‌که اعضای فامیل‌های بسیاری از کشته شده‌گان به رسانه‌های خبری گفته اند که قربانی‌ها قبلاً توسط افسران ساده برده شده و از آن‌ها پول خواسته شده که بعداً آن‌ها را کشته اند.

اگر دولت در مورد نابودی مواد مخدر از جامعه صادق می‌بود، تمام ادارات نظم و قانون همراه با جناح‌های سیاسی لیگ عوامی دولت تا کنون با کشته شدن و دستگیر شدن بسیاری از اعضایش به‌خاطر نقش داشتن در قاچاق مواد مخدر سقوط کرده بود. مقدار عظیم تابلیت میتامورفین-که به "یابا" شهرت دارد- و فینسیدایل(شربت ضد سرفه کودئین) از مرز میانمار و هند به بنگله‌دیش در طول سال در پیش چشم طبقۀ حاکم و ادارات نظم و قانون مورد حمایت رژیم، وارد بنگله‌دیش می‌شوند. به عنوان مثال "عبدالرحمن بودی"  قانون‌ساز "کاکس بازار-4" که به پدر یابا معروف است، با وجود متهم بودن دوامدار به ارتباط داشتن با سندیکاهای یابا در کشور، هنوز دستگیر نشده است. هم‌چنان تمام زندان‌ها در بنگله‌دیش به تجارت یابا آلوده اند.

برید جنرال سید افتخارالدین مفتش عمومی زندان‌ها اذعان کرده که علی‌الرغم تدابیر امنیتی شدید، مواد مخدر به زندان‌ها داخل می‌شوند. (منبع: داکه تریبیون 4 اپریل 2018م) این نشان دهندۀ رابطۀ مخوف مواد مخدر در بنگله‌دیش با اعضای تاثیرگذار حزب، پولیس و ادارات تأمین نظم و قانون است که عمیقاً به‌خاطر منفعت زیاد در آن داخل می‌باشد. به‌همین‌گونه، اگر دولت حسینه در نیت‌اش صادق می‌بود، باید قدم‌هایی را برای از بین بردن شبکه-که اغلباً اعضاء یا پایه‌های اصلی حزب‌ و رژیم سیاسی‌‌اش مصروف آن اند- برمی‌داشت، و با رسیدن انتخابات عمومی، این دولت مافیایی چنین قدم‌های "انتحاری" را که پایه‌هایش را ضعیف نماید، برنخواهد داشت.

ای مردم بنگله‌دیش! بدون شک اعتیاد به مواد مخدر در میان جوانان به یک مرحلۀ بحرانی رسیده است، ولی شما نباید به این‌که این مشکل با "سرکوبی" که جریان دارد، ازبین برده می‌شود، فریب بخورید. این نظام دموکراتیک سیکولر مشکل اعتیاد به‌مواد مخدر را زنده نگهداشته و دولت مافیایی عوامی لیگ از جوانان به‌عنوان بازوی قدرت از همۀ تجارت‌های غیرقانونی برای سیاست‌هایش استفاده می‌کند. این مثل روز واضح است‌که عامل اصلی اعتیاد در میان جوانان، ناامیدی و کمبود انگیزه است. نظام سیاسی فعلی بنگله‌دیش(دموکراسی سیکولر) از پیش‌کش‌کردن راه واضح برای زندگی به آن‌ها با ایجاد نابرابری و بی‌عدالتی عاجز است، که همین عاملی‌ برای ناامیدی و افسرده‌گی است که آن‌ها را قربانی شبکۀ شیطانی سیاسی می‌کند.

ای اهل بصیرت، متوجه باشید! نبود نظام سیاسی جامع اسلام دلیل اصلی سقوط غم‌انگیز جوانان شما است. در این نظام، جوانان نه دید مستنیری از هدف زندگی پیدا می‌کنند و نه رابطۀ با زندگی آخرت. بدین‌گونه جوانی آن‌ها کاملاً ضایع می‌شود. ولی با تعلیم و تربیه و آموزش نظامی توسط خلافت راشده برمنهج نبوت است‌ که می‌تواند قدم‌های عملی برای احیای دوبارۀ جامعه با یک دید فعال و ثمربخش-برای فتح دنیا جوانان‌تان را برای یافتن ماجرا در میدان نبرد؛ نه برای مواد مخدر- بردارد.

نظام خلافت همیشه با منبع مشکلات اجتماعی مبارزه می‌کند، و عقوبات آخرین انتخاب است. این نظام، نظامی نیست که بالای اعدام‌های بدون محاکمه تکیه کند؛ در حالی‌که ریشۀ مشکل را زنده نگهدارد. ما فرموده‌های صحابۀ پیامبر محبوب‌مان صلی‌الله وعلیه وسلم، حضرت عمر ابن سعد انصاری را به‌شما یاد آور می‌شویم که در هنگام مقرر شدن به‌حیث حاکم حمص در شام گفت: «قدرت سلطان(خلیفه) نه از فلک کردن با چوب می‌آید، نه از کشتن با شمشیر؛ بلکه از حکم کردن به عدالت و محکم گرفتن حقیقت.»

ای مردم! نگذارید که این نظام جوانان فامیل‌های شما را فاسدنماید. آن‌هارا نگذارید که طعمه‌ای برای سیاسیون سیکولر برای آوردن بدبختی به فامیل‌های‌تان باشند. بگذارید که پسران و دختران‌تان به‌سختی با حزب التحریر برای دوباره آوردن نظام حکومت‌داری خلافت وعده داده شده که برای‌شان دید و آرزوی بنیان‌گذاری یک جامعۀ پر از آرامش را مثلی‌که در دوران خلافت راشده بود، بیاورد.

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ﴾

[تحریم: 6]

ترجمه: ای مؤمنان! خود را حفظ کنید و خانوادۀتان را از آتشی‌که درگیران(هیزوم)  آن مردم و سنگ‌ها هستند، بر آن آتش فرشتگانی درشت‌خو و سخت‌رو گمارده اند، از الله(سبحانه‌و‌تعالی) در آن‌چه فرمان‌شان داده است، نافرمانی نمی‌کنند و هرچه به‌آنان فرمان داده می‌شود، انجام می‌دهند.

دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه بنگله‌دیش

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه