تاریخ هجری :23 جمادی الاول 1442
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 07 ژانویه 2021م
دفتر مطبوعاتی
ولایه سودان
کنفرانس آموزشی "آموزش مسائل جنسی"؛ اعلام جنگ با احکام باقیماندۀ اسلام و برپایی ارزشهای غرب!
(ترجمه)
محمدالامین التوم، وزیر معارف/آموزش و پرورش سودان، در کنفرانس نصاب تعلیمی برای مکاتب متوسطه/دبستانها و لیسه/دبیرستانها که به تاریخ ۵ جنوری/ژانویۀ ۲۰۲۱ م تحت عنوان «کنفرانس نصاب آموزشی به هدف حمایت از ارزشهای انسانی، همدیگرپذیری و آرامش، در مطابقت با ساینس و تجدد» برگزار شد گفت که وی به چیزی اشاره میکند که در مباحث در موردش خاموشی اختیار شدهاست و اکثریت تمایل ندارند خود را در آن درگیر کنند، یعنی مسئلۀ صحت/بهداشت جنسی. وی همچنین گفت که بعضی از ما، بهخصوص زنانیکه بدنشان را می پوشانند، از بحث کردن روی این مسائل احساس شرم میکنیم و به اندازۀ کافی با بدن خود آشنا نیستیم. او همچنان به پرسشهاییکه از سوی اطفال مطرح میشوند اشاره کرد و گفت این طبیعیست که آنها درمورد عملکرد بدنشان بدانند چون ایشان در آینده نقش پدر و یا مادر را خواهند داشت. وی تأکید کرد که ما، بهخصوص مسلمانان سراسر جهان، باید با بدنمان بهطور درست آشنا شویم و این دید را نادیده بگیریم که بهخاطر توالد و تناسل آفریده شدهایم. او پیشنهاد کرد که به این معضل بهطور علمیاش در چارچوب مکتب/مدرسه رسیدهگی شود. (منبع: سونا)
موضوع آموزش جنسی در یک کنفرانس آموزشی زمانی مطرح میشود که بافت سیاسی حکومت جنگاش را علیه قوانین باقیمانده اسلامی اعلام کند و تعلیم و تربیه/آموزش و پرورش را طبق ارزشهای تمدن غرب بخواهد. این یک مسئلۀ مصلحتی نیست، بلکه در حقیقت مسئلهیی تعلیمیست که اساس آن بر مفاهم و عقاید گذاشته شدهاست. بناءً لازم است که وزیر مذکور بهخاطر این نظریات کثیفاش محاسبه شود، و لازم است که از وی درخصوص هدف اصلیاش از بیان این موضوع، نه شکل ظاهری آن، وضاحت خواسته شود، اینکه این آموزشهای جنسی بر چه ارزشهایی استوار است.
دور از انتظار نیست که وزیر معارف/آموزش و پرورش این حکومت دستنشانده بگوید پوشیدن بدن زنان باعث عدم شناخت آنان از بدنشان میشود و باید چگونگی تعامل با مسائل صحت/بهداشت جنسی برای اطفال در چارچوب مکتب/مدرسه گنجانده شود. همه اینها بدین خاطر است که باورمندی به توافقنامههای بینالمللی و منطقهای و تلاش برای قرار دادن آنها بهعنوان سنگبنای تقنین و قوانین، میطلبد که مردم مسلمان سودان از هویت اسلامیشان دور شوند و به نظام عقلی غرب بپیوندند. پس از امضای منشور حقوق اطفال افریقا – که اساساش بر تمدن غرب استوار است– اکنون با چیزی تحت نام آموزش جنسی مواجه شدهایم و قطعاً آنچه فردا میرسد زشتتر خواهد بود.
وی مفهوم آموزش جنسی را اینگونه شرح داد: «فراهم کردن معلومات جنسی درست و علمی برای جوانان و افراد بالغ بهمنظور ایجاد ارزشهای مثبت و کسب مهارتهای لازم برای اخذ تصامیم آگاهانه و مسؤولیتپذیرانه، تا فرصت از جوانان گرفته نشود و مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.» بسیار تعجبآور است! آنها از کدام ارزشهای مثبت و مهارتهای بهدست آمده لب به سخن میگشایند؟ چه نیاز است جوانان مسلمان را در معرض چنین اطلاعات قرار دهند؟ آیا شریعت اسلامی در ارتباط به مسائل جنسی کمی و کاستی دارد که آنها میخواهند آن را در تمدن کفار جستجو کنند؟!
این ارزشهای اصطلاحاً انسانی به معنای حقیقیاش همان ارزشهای تمدن غرب است. به عبارت دیگر، تمدن کفار استعمارگری که از روی کینه و حسد میخواهند زن، فامیل و طفل مسلمانان را به لجنزار تمدن مبتذلشان بکشانند.
این دستورات کشورهای غربیست که سودان را زیر بار قرضها/وامهای هنگفت قرار دادهاست. حکومت انتقالی با بیشرمی به آنها پاسخ مثبت میدهد و تپ و تلاش میکند تا پروژههای شومشان را به موفقیت برساند، جامعه را به انحراف بکشاند و ارزشها و مفاهم اسلامی را بکوبد. مثلاً شامل کردن برنامههای آموزش جنسی در نصاب تعلیمی به سلسلۀ قوانین غربی همچون قانونیسازی همجنسگرایی، مساوات در میراث و ازین قبیل است که بر دولتهای سرزمینهای اسلامی تحمیل شدهاست. بنابر دلایل مذکور، این بحث نه ربطی به آموزش و پرورش دارد و نه هم به تنظیم رفتار جنسی؛ نه ربطی به واقعیت تعامل جنسیتی و تنظیماش از نقطهنظر اسلام دارد، و نه به نقش احکام و نظام اسلام در آموختاندن تعاملات درست برای اطفال. اسلام روش و نظام منحصر به خودش را برای تربیۀ اطفال دارد، اطفال جوان را طبق آن پرورش میدهد و نیاز جوانان را درنظر میگیرد. ازینرو، احکام اسلام ثابت است و تنها توسط خلافت راشده بر منهج رسول الله صلی الله علیه و سلم قابل تطبیق میباشد.
سخنگوی رسمی بخشِ زنان حزبالتحریر – ولایه سودان
مترجم: دانیال نور