دوشنبه, ۱۱ ذیقعده ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۵/۲۰م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

عصر رسانه‌های اجتماعی: برملا شدن دروغ‌ها

pr header

 

 

تاریخ هجری :28 شوال 1445
تاریخ میلادی : چهارشنبه، 08 می 2024م

شماره صدور:

دفتر مطبوعاتی
امريكا

اعلامیه مطبوعاتی

عصر رسانه‌های اجتماعی: برملا شدن دروغ‌ها

) ترجمه شده)

در طول سال‌های گذشته، جهان غرب توانسته است به بهانه‌ی کمک  به کشور‌های نیازمند، جنایات گوناگون را علیه این کشور‌ها مرتکب شود. جریان این کمک رسانی را از طریق روزنامه‌هایی مانند نیویورک تایمز و برنامه‌های جدیدی همچون فاکس نیوز منتشر می‌کردند.

مثال‌های از این کمک‌ها شامل جنگ علیه عراق است که بیش از ۶۵۰۰۰۰ نفر را کشته برجا گذاشته است، که  و این کار ضرورت حساب شده  زیرا واشنگتن معتقد بود «شواهد قابل توجهی وجود دارد که عراق دارای اسلحه‌ کشتار جمعی  بود و به عنوان یک تهدید واقعی محسوب می‌شد"»

وقتی نوبت به مداخله در یمن می‌رسد، ادعا می‌کند که می‌خواهد به شکست دولت حوثی کمک کند. با استفاده از رسانه‌های خبری، هر زمان که آمریکا می‌خواست وارد یک کشور شود، می‌توانست خود را به عنوان قهرمان در مقابل مردم خود نشان دهد.

اما با با وجود آمدن رسانه‌های اجتماعی، مردم  قادر استند که در سراسر جهان با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند.. این حالت برای شرکت‌ها و دولت‌ها سودآور بود تا زمانی که به نفع آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. وقتی قتل عام مردم فلسطین آغاز شد، مردم غزه قادر بودند به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تیک تاک متصل شوند تا تصاویر و ویدیوهایی از وضعیت فعلی خود را منتشر کنند.

بر علاوه، این ارتباط آنها را قادر می‌سازد تا دروغ‌هایی را که دولت یهودی و آمریکا سعی در ترویج آن کرده‌اند را بخوانند و با انتشار ویدیوها و تصاویری که اثبات کنند  که آنها دروغ می‌گفتند.

وقتی که قدرت‌های غربی ادعا کردند که به مردم فلسطین کمک می‌کنند، مردم سریعآ به نمایش اثبات‌هایی از اینکه آنچه دریافت می‌کردند تابوت برای جنازه‌ها بود، پرداختند.

وقتی دولت یهودی ادعا کرد که مردمش به دلیل حملات حماس در حال تشویش و نگرانی هستند، مردم ویدیوهایی از سربازان  یهودی را که در خانه‌های تخریب شده مردم فلسطین ویدیوهای تیک‌تاکی می‌ساختند پیدا کردند.

وقتی که آمریکا ادعا کرد که در ماه رمضان کمک می‌کند، مردم فلسطین نشان دادند که این کمک باعث کشته شدن بیشتر مردم شده و شامل گوشت خوک و غذاهای فاسد شده بوده است.

اخیراً پست‌های دربارۀ اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا مانند دانشگاه جنوب کالیفرنیا (USC) و هاروارد منتشر شده‌اند که توسط دانشجویان به «اعتراضات اردوگاهی» معروف هستند. این اعتراضات با تعطیلی از سوی دانشگاه و دخالت نظامی و پلیس آمریکا روبرو شده‌اند.

این اعتراضات ضبط شده و در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک دارای روند محبوب هستند. ویدیوهایی که دانشجویان را در حال بستن خودشان در ساختمان‌ها برای جلوگیری از ورود پلیس و نیروهای نظامی نشان می‌دهند، هزاران بار به اشتراک گذاشته شده‌اند. یک کلیپ از یک دانشجو که با یک بوتل آب خالی به یک پلیس ضربه می‌زند، به عنوان نماد مقاومت در برابر «دولت فاشیست» شناخته شده است.

تمام این موارد منجر به تصویب یک قانون توسط دولت آمریکا برای ممنوعیت استفاده از تیک تاک در آمریکا شده است. سناتور پیت ریکتس اعلام کرده است که این ممنوعیت به دلیل این است که «ویدیوهای حماس و حامیان  فلسطین در تیک تاک بیشتر از ده وب‌سایت خبری معتبر آمریکا به دسترس قرار گرفته و بازدید دشته اند. »

آمریکا متوجه شده است که دیگر نمی‌تواند نقش خود را در قتل عام مردم بی‌گناه برای مفاد خود پنهان کند. این امر باعث ایجاد عدم اطمینان درباره چگونگی جلب همدردی مردم خود شده است، زیرا هر تلاش برای دروغ گفتن به سرعت فاش شده و باعث بیشتر شدن نفرت و عدم اعتماد به دولت گردیده است . این موضوع آن‌ها را به سمت ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی  سوق داده است، که به مردم نشان می‌دهد که مفهوم «آزادی بیان» تنها زمانی قابل قبول است که ایده‌ها و پول شما در هماهنگ با نیازهای دولت باشد، و منافع آنها را تأمین کند. .

نوشته شده توسط اسراء ترچون برای دفتر مطبوعات مرکزی

مترجم: عبدالله خیراندیش

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه