تاریخ هجری :22 ربیع الاول 1439
تاریخ میلادی : یکشنبه، 10 دسامبر 2017م
دفتر مطبوعاتی
ولايه عراق
ای حکام سیکولر! قوانین اسلام همانند قوانین ناکام پارلمان نیست
در بارۀ خود و ملت خویش از الله سبحانه وتعالی بترسید!
(ترجمه)
قانونگذاران در پارلمان عراق تحت حاکمیت احزاب شیعههای بیخبر از سیاست، غارتگران ثروت ملت و دوستداران موقفهای دولتی، در مسایل مهم و حیاتی مانند سن ازدواج، خواستار تغییرات گردیدهاند. قانون ازدواج رایج درین کشور از سال ۱۹۵۹م به بعد تطبیق شده است، و تأکید قانونگذاران این کشور بر این است که مطابق شریعت سن ازدواج از ۱۸ سالگی غربی به ۹ سالگی تنزیل نماید. در ضمن این تغییرات بیان میدارند، هنگامیکه شخصی تغییر دین دهد، زنان اجازۀ ازدواج با غیرمسلمانان را نداشته و اطفال باید پیرو دین پدران خود باشند و از میراث خود بهرهمند شوند.
تلاش برای آوردن اصلاحات و تغییرات درین زمینه در عکسالعمل علیه مراجع تأثیرگذار دینی؛ مانند: حزب الفضله، حسن الشمری وزیر اسبق عدلیه-کسیکه خون هزاران مسلمان را نوشیده و جزاهای سنگینی؛ مانند اعدام را از روی کینه و تعصب اجراء کرده- و محمد یعقوبی و همکاران دیگرش که جامعه را بر اساس سیکولریزم و سازمانهای جامعۀ مدنی عیار میسازند، صورت گرفته است.
در واقع انتخابات پارلمانی، احزابی را روی صحنه آورد که نتوانستند از حقوق مردم محافظت کنند؛ اما بر عکس با عدم آگاهی کامل از دین و برای منفعتشان، با فتواهای مراجع خویش تحریک و به جز جلب حمایت افراطگراها چیزی دیگر انجام ندادند. اما وقتیکه زنگ رأی دادن به پارلمان زده شد، سیکولرها مسیر خویش را برای دادخواهی اصلاحات تغییر داده و از مردم خواستار تظاهرات گردیدند و شعارهای حمایت از زنان و حقوق بشر را سر دادند.
با تعمق بیشتر دانسته میشود که خواستهای آنها مختلف بوده و از طریق کنفرانسهای مطبوعاتی توسط زنانیکه طرفدار پارلماناند، صورت گرفته است. صباح التمیمی نائب پارلمان عراق درین مورد بیان داشت: «تغییر قانون سن ازدواج نمایانگر توهین بزرگ برای زنان عراقی میباشد.» همچنان این وکیل کردستانی علاوه نمود: «این کار، دختران خوردسال را تشویق به عروسی کرده و اعمال ناشایست آی اس آی اس را که با دختران موصل و سوریه انجام دادند، دوباره تازه میسازد.» در ضمن، ام پی کاظم الشمری و انجمن وکلاء از خطرهای این تغییرات هشدار داده و میگویند که این کار خشونتهای قانونی و اساسی را که ممکن عراق را ۱۰۰ سال عقب بزند، در پی خواهد داشت و نمایندگی از انحطاط عمیق در رابطه به تأسیس دولت مدنی بر اساس مدنیت گردیده و فرقهگرایی را مقدس میسازد.
بعضیها حالت عراق را تحت قوانین شیعهها و شهزادههای احمق چنین ارزیابی میکنند: «کشور دامنگیر جنگ و بحران بوده و بیشتر از ۴۰ درصد مردم زیر خط فقر قرار دارند. از سوی دیگر، قرضه عامه به بیش از ۱۲۳ ملیارد دالر افزایش پیدا کرده و دست پارلمان این کشور با قوانینیکه استفادۀ جنسی اطفال و ازدواج آنها را مشروعیت میبخشد، آلوده است.»
با بررسی بیشتر میتوان نتیجه گرفت که هر دو گروه از حقیقت دور و در مورد الله سبحانه وتعالی دروغ بستهاند. آنها با مشروعیت دادن رأی در پارلمان، برتر دانستن پارلمان نسبت به احکام الله سبحانه وتعالی و با تعصب و منفعتجویی مرتکب گناه بزرگ شدند؛ در ضمن آنها این حق را به خود دادند تا از بعضی قوانین پیروی و از بعضی دیگر سرپیچی کنند و در پاسخ آنها باید بدین فرمودۀ الله سبحانه وتعالی توجه شود:
﴿وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًاً أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُبِينًا﴾
[احزاب: ۳۶ ]
ترجمه: هیچ مرد و زن با ایمانی حق ندارد، هنگامیکه الله(سبحانه وتعالی)ا و پیامبرش(صلی الله علیه وسلم) امری را لازم بدانند، اختیاری(در برابر فرمان الله سبحانه وتعالی) داشته باشد و هرکس نافرمانی الله(سبحانه وتعالی) و رسولش(صلی الله علیه وسلم) را کند، به گمراهی آشکاری گرفتار شده است.
و کسانیکه با احکام الله سبحانه وتعالی مخالفت کنند، جرم آنها سنگینتر است؛ زیرا آنها قوانین الله سبحانه وتعالی را دلیل ظلم زنان و تحقیر آنان دانسته و علت عقبمانی مسلمانان را در ساختن ملتهای متمدن میدانند.
﴿كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا﴾
[کهف: ۵]
ترجمه: سخن بزرگی از دهانشان خارج میشوند، آنها فقط دروغ میگویند.
انگیزۀ آنان واضح است؛ زیرا آنها در آیین و مذهب باداران خویش و اشغالگران اند و در صدد تطبیق کامل نظام پلید دموکراسی هستند. در ضمن قانونگذاران با این کار خویش میخواهند، از قوانین الله سبحانه وتعالی برای تنظیم امور مردم جامعه و دولت ممانعت کنند و هراس ازین دارند که مردم به حاکمیت الله سبحانه وتعالی باز گردند. بنابر این، آنها کوشش میکنند که هرکس را ازین حقیقت دور ساخته و حکام مسلمانان را اجازه نمیدهند که حتی تصادفاً در مورد قوانین الله سبحانه وتعالی سخن گویند.
﴿وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُجَادِلُ فِي اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَلَا هُدًى وَلَا كِتَابٍ مُنِيرٍ﴾
[حج: ۸]
ترجمه: و گروهی از مردم بدون هیچ دانش و هیچ هدایت و کتاب روشنی بخشی، درباره الله(سبحانه وتعالی) مجادله میکنند.
در واقع اساساً مسلمان باید از خود بپرسد که کدام اوامر را مطابق به شریعت پیروی کند، از کدام آن اجتناب ورزد و آیا اجازۀ ترک آن را به اختیار خود دارد یا خیر؟ در ضمن، جایز نیست تا از افکار کفار اشغالگر پیروی نموده و خود را در معرض عذاب الله سبحانه وتعالی قرار دهد. همچنان اگر میخواهیم در مورد احکام اسلام بدانیم، باید در جستجوی علمای واقعی باشیم که بدون ترس از هیچ کس حقایق را به زبان میآورند و به غیر از الله سبحانه وتعالی از هیچ کس نمیهراسند.
﴿فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ﴾
[نحل: ۴۳]
ترجمه: اگر نمیدانید، از آگاهان بپرسید(تا تعجب نکنید از اینکه پیامبر اسلام صلی الله علیه وسلم از میان همین مردان برانگیخته شده است).
قبل از آنکه به نتیجهای برسیم، این فرض است تا احکام الله سبحانه وتعالی را در مورد ازدواج بیان کنیم. علمای اسلام به اتفاق آراء بر ازدواج دختر جوان قبل از رسیدن به بلوغیت موافقت کردند و چیزیکه بالای آن تأکید میگردد، تواناییهای فکری و حالت فزیکی یک دختر است. تعیین سن مشخص برای ازدواج فرض نبوده؛ ولی بستگی به شرایط خاص خود دارد. بعضی فقهاء؛ مانند: الجاسس از مذهب حنفی، ابن قدامه از مذهب حنبلی، النوی و السویوتی از مذهب شافعی، ابن المنذر از مذهب مالکی و دیگران، نظریات خویش را بر اساس این فرمودۀ الله سبحانه وتعالی استنباط نمودهاند.
﴿وَاللَّائِي يَئِسْنَ مِنَ الْمَحِيضِ مِنْ نِسَائِكُمْ إِنِ ارْتَبْتُمْ فَعِدَّتُهُنَّ ثَلَاثَةُ أَشْهُرٍ﴾
[طلاق: ۴]
ترجمه: و از زنانتان، آنانیکه از عادت ماهانه مأیوساند، اگر در وضع آنها(از نظر بارداری) شک کنید، عدۀ آنان سه ماه است.
و جای استنباط حکم از فرمودۀ الله سبحانه وتعالی است(دخترانیکه به حالت حیض نرسیدهاند)، ثبوت دیگر این فرمودۀ الله سبحانه وتعالی است:
﴿قُلِ اللَّهُ يُفْتِيكُمْ فِيهِنَّ وَمَا يُتْلَى عَلَيْكُمْ فِي الْكِتَابِ فِي يَتَامَى النِّسَاءِ اللَّاتِي لَا تُؤْتُونَهُنَّ مَا كُتِبَ لَهُنَّ وَتَرْغَبُونَ أَنْ تَنْكِحُوهُنَّ﴾
[نساء: ۱۲۷]
ترجمه: از تو دربارۀ حکم زنان سؤال میکنند؛ بگو: الله(سبحانه وتعالی) دربارۀ آنان به شما پاسخ میدهد: آنچه در قرآن دربارۀ زنان یتیمیکه حقوقشان را به آنها نمیدهید، و میخواهید با آنها ازدواج کنید.
نظر به آیت قبل، تنها حالت یتیم بودن قبل از سن بلوغیت مد نظر گرفته میشود. همچنان مثالهای از سیرت وجود دارد که قابل اهمیت است؛ مانند: ازدواج پیامبر صلی الله علیه وسلم با مادر مؤمنان، حضرت عایشه رضی الله عنها هنگامیکه وی ۹ سال داشت، ازدواج حضرت فاطمه دختر حضرت محمد صلی الله علیه وسلم با حضرت علی رضی الله عنه در حالیکه حضرت فاطمه رضی الله عنها ۱۳ سال داشت و ازدواج دختر حضرت علی رضی الله عنه، ام کلثوم با حضرت عمر رضی الله عنه که وی نیز ۱۳ سال داشت.
حاصل سخن اینکه: سخنهای کافران و نوکرانشان را ترک گفته و چیزی را که الله سبحانه وتعالی نازل کرده است، قبول کنید، که سبب کامیابی و زندگی جاویدانی در روز قیامت میگردد. یاالله سبحانه وتعالی! نصرت خویش را نصیب ما کن تا شاهد بر افراشته شدن پرچم خلافت راشدۀ ثانی مطابق منهج پیامبر صلی الله علیه وسلم در سرزمین مسلمین باشیم و برای ما فخر، عزت، امنیت و زندگی با سعادت را نصیب بگردان! یا الله! تنها تو والای همۀ قدرتها هستی.
﴿وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ﴾
[روم: ۴-۵]
ترجمه: و در آن روز مؤمنان خوشحال خواهند شد، به سبب یاری الله(سبحانه وتعالی) و او هر کس را بخواهد یاری میدهد و او صاحب قدرت و رحیم است.
دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه عراق