پنجشنبه, ۱۹ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۱م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :19 شوال 1443
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 19 می 2022م

شماره صدور:۱۴۴۳/۲۲

دفتر مطبوعاتی

اعلامیه مطبوعاتی

جایی‌که حبس تبدیل به معافیت می‌شود تا پول‌های تاراج‌‌شده بازنگردد!

 

(ترجمه)

پرشانتا کُمار حالدر، کلاه‌بردار فراری بنگلدیشی که به پی. که. حالدر نیز معروف است، به تاریخ ۱۴ می/مه  ۲۰۲۲ م در غرب بنگال در مربوطات هندوستان توسط ریاست تنفیذ آن کشور دستگیر شد. پی. که. حالدر بدنام (مدیر عامل پیشین بانک جهانی اِن. آر. بی.) یک بانک‌دار عالی رتبه بود که به خاطر کلاه‌برداری تقریباً بیش از ۱۰۲ میلیارد تاکا، معادل ۱۲.۰۳ میلیارد دالر امریکایی از مؤسسات مالی غیربانکی در بنگله‌دیش تحت تعقیب قرار داشت؛ این شخص ثروت غیرقانونی زیادی را در این کشور جمع کرده‌بود حال‌آن‌که مقداری را به کشورهایی مانند کانادا،‌ سینگاپور و هندوستان پول‌شویی می‌کرد. پی. که. حالدر جزء لاینفک رژیم حسینه است که نظام سکولار حاکم بر اساسش بناء شده‌است. حالدر رابطۀ تنگاتنگی با رژیم حسینه داشت. بنابرین می‌توانست مقام‌های بلند رتبۀ اجرائیوی را در یک تعداد مؤسسات مالی حفظ کند تا منافع سیاست‌مداران خودفروخته را برای کمتر از یک دهه تأمین کرده بتواند. در غیر آن صورت، چگونه می‌توانست علی‌الرغم تحریم ستره محکمه/دادگاه عالی به هندوستان فرار کند! این استرداد حالدر به بنگله‌دیش و محکمۀ مابعد آن، همه و همه معافیتی برای امکان‌ناپذیر ساختن برگشت پول‌های دزدی‌شده است، طوری‌که اخیراً یک تن از وزرای حسینه و کمسیون مبارزه علیه فساد این کشور بیان کردند که احتمالاً دستگیری وی منجر به برگشت پول‌های مردم نخواهد شد. بناءً باوجود هیجان‌گرایی رسانه‌ها،‌ مردم در مورد این قضیه خوش‌بین نیستند چون می‌دانند بالآخره حالدر از طریق همین روند مشروع سکولا دوباره آزاد خواهد شد.

ای مردم! پی. که. حالدر‌های زیادی برای این رژیم کار می‌کنند که بزرگ‌ترین دزدی‌ها را یکی پی دیگری در طی این ۱۰ الی ۱۲ سال انجام داده‌اند. شما دزدی ۴۵ میلیارد تاکایی بانک بیسیک را مشاهده کردید؛ درحالی‌که طراح نابغه‌اش شیخ عبدالحی بچو،‌ رئیس قبلی بانک، تا امروز مصؤن مانده و اصلاً توسط ای. سی. سی. به سبب روابط قوی‌اش با شیخ حسینه به زحمت نشده‌است. دیدید که گروه حال‌مارک ۴۳.۵۷ میلیارد تاکا را از بانک دولتی، گروه کرسینت ۳۴.۴۳ میلیارد تاکا را از بانک جانتا و گروه بسم‌الله ۱۲ میلیارد تاکا را از چهار بانک دیگر دزدی کردند. این سلسله دست‌بردهای میلیارد دالری باعث شده‌است تا مردم با شنیدن اخبار کلاه‌برداری ۱ الیٰ ۱۰۰ میلیارد تاکایی بی‌تفاوت باشند، وضعیتی‌که به‌جای کاهش یافتن در چارچوب قانونی فعلی، پیوسته در حال افزایش است. حتی این کلاه‌برداری‌های ده هزار میلیون روپیه‌ای هم برای رژیم سکولار – کپیتالیست حسینه خبر تکان دهنده‌ای به‌حساب نمی‌آید. دولت حسینه وحشت‌ناک است! وزیر مالیۀ/دارایی پیشین آما مُحیث، مهندس "توسعه میلیونی" دولت حسینه در ارتباط به کلاه‌برداری بانک حال‌مارک – سونیل گفت که تقلب ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تاکایی برای اقتصاد‌مان مسئلۀ بزرگی نیست! در حقیقت، مردم این غارت سیستماتیک را زمانی حس کردند که سلمان ایف رحمن، یک تن از سارقان بزرگ‌ترین بانک این کشور که در سال‌های ۲۰۰۷ – ۲۰۰۸ به خاطر دزدی در زندان به سر می‌برد، چند سال قبل به حیث مشاور اقتصادی نخست وزیر شیخ حسینه مقرر گردید و حالا هم وزیر کابینۀ فعلی است. دولت حسینه اکنون راهبرد دوگانه‌ای را برای تداوم فساد سیستماتیک روی دست گرفته‌است. همین دولت قصداً افراد کوچک را تعقیب می‌کند، اما راه را برای برنامۀ غارت و دزدی دولت با آزادسازی افراد اصلی هموار می‌سازد. اما پی. که. حالدر و امثال‌اش هنوز به‌خاطر قربانی‌شان در این قمار پاداش می‌گیرند. او می‌داند که دستگیری‌اش در حقیقت معافیتی است تا همراه با این سرمایه‌های هنگفت به‌طور امن فرار کند. سرانجام وی بدون هیچ‌گونه مسؤولیت‌پذیری برای بازگشتاندن پول‌های دزدی‌شده رها خواهد شد.

ای مردم! اگرچه رژیم سخت‌منش حسینه از قبل قهرمان فساد بوده‌است، ولی سایر رژیم‌های سکولار و احزاب سیاسی نیز از این دسته مستثنیٰ نیستند، چون فساد جزء لاینفک باورهای سکولریزم است و هیچ معیار اخلاقی ندارد. قطع نظر از نخبگان فاسد، این نظم باعث ایجاد حرص شدید به مادیات در انسان می‌شود. بناءً فساد نه تنها در میان نخبگان سرمایه‌داری و سیاست‌مداران سکولار بنگله‌دیش، بلکه در سرتاسر جهان یک پدیدۀ حتمی‌الوجود به‌شمار می‌رود.

ای مسلمانان بنگله‌دیش! چرا باید بیش از این نظامی را تحمل کنید که خود سرچشمۀ فساد است و پول‌ و منابع‌تان را غارت می‌کند. فریب بازداشت مهره‌های کوچکی مانند پی. که. حالدر را نخورید، زیرا دستگیری آن‌ها برگشت پول‌های دزدی‌شدۀ‌تان را تضمین نمی‌کند. پس چگونه می‌توان از چنین نظامی انتظار راه‌حل داشت، درحالی‌که اصل مشکل در خود نظام سرمایه‌داری سکولار است؟ برخیزید به این فساد پایان دهید، به سینۀ نظام شرور سرمایه‌داری دست رد بزنید و خلافت موعود بر منهج نبوت را احیاء کنید. در نظام خلافت جایی برای نخبگان وجود نخواهد داشت و فرصت تقلب و فساد فراهم نخواهد شد تا در آن ریشه دواند. شریعت اسلامی هرگز از نخبگان به‌خاطر فساد‌شان دریغ نخواهد کرد، مگر برای فقرا که در هنگام بحران با تعلیق مجازات‌شان آسانی قایل خواهد شد. چنان‌چه رسول الله صلی الله علیه و سلم دستور دادند دست زن یک نخبۀ مخزومی قریشی به دلیل دزدی قطع شود،‌ درحالی‌که به‌خاطر مهلت دادن به مردم نیازمند و فقیر چنین فرمودند:

«لَا قَطْعَ فِي مَجَاعَةِ مُضْطَرٍّ» (روایت الشارخاسی در مبسوت)

ترجمه: در قحطی شدید قطع نیست.

بناءً، به کاروان سیاسی تحت رهبری حزب‌التحریر که برای تأسیس خلافت راشده شب و روز تلاش می‌کند، بپیوندید، نظامی‌که عدالت را تأمین و از اغوای مردم برای افزودن ثروت از طریق تقلب و دزدی جلوگیری خواهد کرد.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه بنگله‌دیش

مترجم: دانیال نور

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه