جمعه, ۲۰ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۲م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :10 صفر 1442
تاریخ میلادی : یکشنبه، 27 سبتامبر 2020م

شماره صدور:۱۴۴۲ AH / ۰۰۴

دفتر مطبوعاتی
بخش زنان

اعلامیه مطبوعاتی

بدگمانی سیاسیون فرانسه نسبت به حجاب؛ نمونه‌ای از اسلام‌هراسی و تحمل‌ناپذیری دینی سکولاریزم!

(ترجمه)

یوم پنج‌شنبه، ۱۷سپتامبر ۲۰۲۰ م، نماینده‌گان پارلمان فرانسه در اعتراض به حضور نمایندۀ دانشجویان با پوشش خِمار (روسری اسلامی)، با ترک جلسۀ تحقیقی که در پارلمان فرانسه برگذار شده‌بود، یک‌بار دیگر ماهیت نژادپرستانه و اسلام‌هراسانۀ نظام افراطی سکولار فرانسه را نمایان کردند. ابتدا کریستین لانگ، نمایندۀ حزب حاکم رئیس جمهور ماکرون، مجلس را ترک کرد و سپس سایر نماینده‌گان حزب راست‌گرای جمهوری‌خواه لِس نیز از وی حمایت کردند. لانگ بعداً در یک ویدئویی‌که در توییتر منتشر شد اظهار داشت: «من نمی‌توانم بپذیرم كه در مركز مجلس ملی، قلب تپنده دموكراسی، شخصی در برابر كمیته تحقیق مجلس با حجاب ظاهر شود.» وی هم‌چنان در توییتی نوشت: «به عنوان فمنیستی‌که به اساسات نظام جمهوری، سکولاریزم و حقوق زنان ارزش قایل است، نمی‌توانم بپذیرم که شخصی برای حضور در مجلس شورای ملی با پوشش حجاب، که برایم معنی سلطه‌پذیری را می‌دهد، ظاهر شود.» خانم مریم پوگوتوکس، رئیس اتحادیه ملی دانشجویان فرانسه (UNEF)، با پوشش خِمار در اجلاس دادرسی پارلمان فرانسه حضور داشت تا به تأثیرات بحران کوید – ۱۹ بر جوانان و کودکان بپردازد.

هم‌چنان این خواهر مسلمان قبلاً در سال ۲۰۱۸م نیز توسط شخصیت‌های مختلف سیاسی؛ از جمله وزیر داخله/کشور و وزیر برابری جنسیتی، به دلیل تصدی سِمت رهبری بخش سوربن اتحادیۀ ملی دانشجویان فرانسه، درحالی‌که لباس مذهبی بر تن داشت، مورد حمله قرار گرفت. برعلاوه، در ماه اکتبر سال گذشته نیز مادری مسلمان که همراه پسرش از طرف مدرسه به  پارلمان منطقۀ بورگن – فرانش – کامته در شرق فرانسه سفر کرده‌بود، در جریان جلسه توسط یک سیاست‌مدار راست افراطی مورد دشنام و حملات لفظی قرار گرفت. او از این خواهر مسلمان‌مان خواست که خِمارش را "به‌نام اصول سکولاریزم" بردارد. هم‌چنین در همان سال، جرارد لارچر، رئیس مجلس سنای فرانسه، با اشاره به "حجاب" اظهار داشت که او مخالف «همه نوع پوششی است که زنان را در خود حبس می‌کند.»

به‌نظر می‌رسد سیاست‌مداران سکولار افراطی فرانسه، از هر رنگ و فرقۀ سیاسی، هم‌چنان مصمم اند که به روایت کاذب مهندسی استعماری غیرمجاز مبنی بر سرکوب "حجاب اسلامی" بر زنان ادامه دهند. آیا زمان آن فرا نرسیده‌است که آن‌ها به قرن بیست و یکم قدم بگذارند و بفهمند که این بیانیه‌ها، اقدامات و قوانین اسلام‌هراسانۀ آن‌هاست که زندگی عمومی زنان مسلمان را بد جلوه می‌دهد، به حاشیه می‌کشد و محدود می‌کند، و آن‌ها را به شهروندان درجه دوم جامعه تبدیل می‌کند؛ و یا آن‌ها را به زنده‌گی در اطاعت از دستورات نژادپرستانۀ سیاست‌مداران فرصت طلبی وامی‌دارد که برای گرم نگهداشتن بساط انتخاباتی‌شان، با آبرو و حقوق اقلیت مسلمان بازی می‌کنند؟! برعلاوه، این وسواس سکولار در برابر حجاب چیزی جز نژادپرستی و بیگانه‌ستیزی محض نیست که در پشت نقاب سخنان فمینیستی و حراست حقوق زنان پنهان شده‌است! فرانسه در اسلام‌هراسی سابقۀ بد و ننگین دارد؛ درواقع، از زمان اعلام وضعیت اضطراری فرانسه در ماه نوامبر ۲۰۱۵ م، بیش‌از ۵۰۰۰ خانه، کسب‌وکار وعبادت‌گاه هدف یورش‌های متعدد تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان و بازداشت‌های خانگی قرار گرفته‌است.

مسلمانان در بسیاری از کشورهای سکولار دیگر نیز – چه در شرق و چه در غرب – تحت سیاست‌ها و قوانین اسلام‌هراسی، تبعیض‌آمیز و سرکوب‌گرانه‌ای مانند منع حجاب و نقاب قرار دارند. همۀ این‌ها یک‌بار دیگر نشان می‌دهد که تحمل‌ناپذیری مذاهب در DNA این نظام سکولار نهفته است. بناءً کدام نظام سیاست‌مدارانی را تربیه می‌کند که یک لباس مذهبی را خطرناک‌تر از عواقب یک بیماری همه‌گیر جدی می‌پندارند؟ برعلاوه، کدام ایدیولوژی مضحک است که به ابراز عفت توهین می‌کند، حال‌آن‌که انتشار انواع مفاهیم و تصاویر ناپسند و شهوت‌پرستانه، مانند پورنوگرافی، را در جامعه ضمانت می‌کند؟ این دیدگاه اخلاقی در سخنان ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، که با خوشحالی از انتشار مجدد کاریکاتورهای زننده و توهین‌آمیز نشریۀ شارلی ابدو علیه پیامبر عزیزمان صلی الله علیه وسلم، مبنی بر اصل آزادی بیان سکولاریزم، دفاع می‌کرد کاملاً هویدا است؛ چنان‌چه اظهار داشت که حجاب (لباس عفت و حیاء) «مطابق با تمدن کشور ما نیست.»

مطمئناً این برای ما مسلمانان باید یک گوش‌زد جدی باشد که نظام سکولار یک نظام ناقص، تفرقه‌افگن و ضداسلامی است و در مخالفت عمیق با دین ما قرار دارد؛ بناءً باید از اجرای آن در سرزمین‌های خود ممانعت کنیم! در واقع، نظام خلافت بر منهج نبوت تنها نظام مورد قبول الله سبحانه وتعالی است، که از پوشش اسلامی و همه اعتقادات ارزش‌مند اسلامی‌مان دفاع خواهد کرد. الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿وَمَن یَبْتَغِ غَیْرَ الإِسْلاَمِ دِینًا فَلَن یُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فی الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِینِ﴾ (آل عمران: ۸۵)

ترجمه: و هر کس جز اسلام (و تسلیم در برابر فرمان حق،) آیینی برای خود انتخاب کند، از او پذیرفته نخواهد شد؛ و او در آخرت، از زیان‌کاران است.

داکتر نسرین نواز

رئیس بخش زنان دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر

مترجم: امیر حسام

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه