تاریخ هجری :25 جمادی الاول 1442
تاریخ میلادی : شنبه، 09 ژانویه 2021م
دفتر مطبوعاتی
مرکزی
دموکراسی مقدس امریکایی خود را میخورد!
(ترجمه)
معترضان امریکایی که دونالد ترامپ رییس جمهور برکنار شدهی ایالات متحده را حمایت میکردند، به مقر کانگرس امریكا یورش بردند تا مراسم تحلیف رییس جمهور جدید، جوبایدن را رد کنند، زیرا هواداران ترامپ وی را منحیث کسیکه در انتخابات تقلب کرده، میپندارند. بااینحال این معترضان خود را مدافع دموكراسی و قانون اساسی امریكا میدانستند، زیرا ترامپ با ایراد یک سخنرانی آتشیناش طرفداران خود را به اعتراض یا تظاهرات و جلوگیری از جلسه کانگرس ترغیب و دعوت نمود و ترامپ گفت: هرگز شکست را قبول نخواهد کرد، زیرا خود را برنده انتخابات میداند.
هر یک از کاندیدان و طرفدارانشان نشان داده اند که نسبت به دموکراسی خوشبین هستند و تأکید بر این دارند که از سقوط دموکراسی محافظت خواهد کردند. بنابراین، دموکراسی برای هردو حزب، به خدای بت خرمایی که برایشان مقدس است تبدیل شده و هرگاه گرسنه شوند آن را میخورند.
این امر آشکار شده است که امریکا از یک بحران قاعده منفعتگرایی که تمامی ارزشها را بهجز ارزش مادی زیری پای میگذارد، رنج میبرد و دموکراسی غربی که برخی از آنان فریباش را خوردند، آنان را در میان کسانیکه دموکراسی را تقدیس میکردند، فاسد نموده است. چنانچه هرگاه بخواهند آن را زیر پای میکنند و این به دلیل ناسازگاری و بحرانهای است که هیچ مشکلی را حل نمیکند.
ما همچنین هرگز فراموش نمیکنیم که غرب چگونه بارها و بارها با موفقیت دموکراسی در کشورهاییکه اشغال کرده و یا از طریق زور بر بالای آن حاکمیت میکرد، ناکام مانده است. البته مفهوم دموکراسی که حکام آن را "گذار دموکراتیک" نام نهادند؛ در واقع این کشورها را به آشفتگی فساد، ظلم و ستم و بیعدالتی سوق داد و در بسیاری موارد منجر به جنگهای داخلی نیز شد. امروز این بذر اختلافات و بحرانها در واقع دموکراسی نامیده میشود که امریکا را به زمین زده است.
در اینجا ما به امت اسلامی یادآوری و تذکر میدهیم که این یک امت مزین با تمدن بشری است و امروز درب آن باز است، نه تنها برای احیاء و اعاده مجدد دولت خلافت در سرزمینهای اسلامی، بلکه برای ارائه و تقدیم اسلام به عنوان یک جایگزین متمدن برای مردمان غرب است؛ مردمیکه از حرص و آز و مادیگرایی حکمرانان خود خسته شده اند و با اینحال امروز با حمله بر معبد دموکراسی آنان کفر واضع یا اعتقاد ناباورانهشان را اظهار نمودند.
نظام حکومتداری در اسلام دارای سبک و شیوههای متمایزی در اداره امور مردم و کشورها دارد، زیرا میان حق حاکمیت و اقتدار جدایی میافگند. بنابراین، امت به خلیفه منتخب اقتدار را میدهد تا بر آنان شریعتی را تطبیق کند که به آن ایمان دارند. لذا در نظام اسلام هیچ اوپوزیسیون و وفاداری وجود ندارد، بلکه امتی است که از خلیفهشان تا زمانی اطاعت میکنند که قانون الله سبحانه وتعالی را بر بالایشان تطبیق بکند. فلهذا، نظام اسلامی یگانه نظامیست که دوام استقرار(ثبات پایهداری) را تضمین میبخشد. الله سبحانه و تعالی میفرماید:
﴿أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ﴾ [توبه: 109]
ترجمه: آیا کسی که بنیانش را بر پرهیزکاری(تقوا) و خشنودی الله(سبحانهوتعالی) پایهگذاری کرده، بهتر است یا کسی که بنیانش را بر لبهی پرتگاه سستی بنا نهاده است که ناگاه در آتش دوزخ فرو ریزد؟ و الله(سبحانهوتعالی) افراد ستمکار(ظالم) را هدایت نمیکند.
دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر
مترجم: داکتر زکریا