یکشنبه, ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۴م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :26 صفر 1442
تاریخ میلادی : سه شنبه، 13 اکتبر 2020م

شماره صدور: 18/1442

دفتر مطبوعاتی
ولايه پاكستان

اعلامیه مطبوعاتی

بحران تورم‌پولی؛ تحفۀ نظام سرمایه‌داری‌ست که در قالب دموکراسی و یا دیکتاتوری تطبیق می‌گردد!

(ترجمه)

از دو سال گذشته بدین‌سو بحران تورم‌پولی سراسر پاکستان را فرا گرفته و درین روز‌ها به اوج خود رسیده است. مواد‌غذایی از قبیل آرد، غله‌جات، میوه‌جات، سبزی‌جات، تخم، گوشت و شیر برای اکثریت مردم غیر قابل‌دسترس گردیده و مردم حتی توانایی پرداخت بل‌های برق، گاز و حتی حق‌الزحمه مکاتب را ندارند. رژیم بجوا-عمران مانند همیشه بدون کدام اقدام‌عملی در مورد کنترول تورم‌پولی و یا نظارت قیمت‌ها، وعده‌های دروغین می‌دهد؛ در حالی‌که سیاست‌های صندوق بین‌المللی پول برای کاهش ارزش آن در پاکستان، اساساً باعث ایجاد بحران تورم‌پولی گردیده است. در حقیقت؛ تورم‌پولی جزء لاینفک نظام سرمایه‌داری‌ست، فرق نمی‌کند که توسط مشرف-عزیز، کیانی-زرداری، راحیل-نواز و یا بجوا-عمران تطبیق شود.

نظام‌پولی حاکم به دلیل پشتوانۀ متزلزل‌پولی باعث بحران تورم‌پولی سرتاسری می‌گردد. برعکس؛ پشتوانۀ پول در نظام اسلام طلا و نقره می‌باشد و هم‌چنان دولت نمی‌تواند به حدی پول را چاپ کند که بحران تورم‌پول رخ دهد.

تورم عمومی کمبود مواد‌غذایی به خاطر حمایت مقامات‌فاسد دولتی از اتحادیه سرمایه‌داران بزرگ می‌باشد که با احتکار و وادار نمودن شرکت‌های صنایع حتی به قیمت جان مردم می‌خواهند به سود هنگفت خویش برسند. به خاطر تقاضای صندوق بین‌المللی پول "IMF" مبنی بر ذخیره کردن دالر، در وارد نمودن مواد‌اولیه مانند روغن، LNG، گندم، شکر و مواد‌غذایی دیگر تأخیر وارد گردیده است. در اسلام؛ خلیفه سپر، مسئول و پاسخ‌گو در مقابل نیازمندی‌های مردم بوده و در آخرت نیز مورد محاسبه قرار می‌گیرد. خلیفۀ مسلمین در مورد احتکار کننده‌ها اقدام جدی کرده و آن‌ها را مجازات می‌نماید. خلیفۀ مسلمین با استفاده از منابع‌دولتی و نظام جزأ، شرکت‌های انحصاری را تحت کنترل قرار خواهد داد. در نظام اسلام؛ خلیفه تمام مالیات را از کالا‌های وارداتی برداشته و دروازۀ نفوذ سرمایه‌داران بزرگ که بر قانون اثر‌گزار اند را مسدود خواهد نمود. زیرا خلیفه نزد الله ‌سبحانه و‌تعالی مسئولِ تطبیق این احکام می‌باشد. پیامبر صلی الله علیه و‌سلم فرموده است:

«مَنْ احْتَكَرَ عَلَى الْمُسْلِمِينَ طَعَامًا ضَرَبَهُ اللَّهُ بِالْجُذَامِ وَالْإِفْلَاسِ» (ابن ماجه)

ترجمه: کسی‌که غذا را در میان مسلمانان احتکار کند، الله ‌(سبحانه و‌تعالی) او را تنگ‌دست و به مرض جذام مبتلا خواهد نمود.

برعلاوه قیمت‌های اجناس، کالای‌تجارتی، مواد‌تولیداتی و مواد‌زراعتی نیز افزایش هنگفت نموده است. خصوصی‌سازی برق توسط سکتور‌های خصوصی، سرمایه‌گزاری در انرژی زیربنایی بر اساس سود و تضمین منافع برای سرمایه‌گزاران محلی و بین‌المللی، همه و همه باعث داشتن برق غیر قابل استفاده گردیده است. تمام منابع انرژی‌دهنده در اسلام ملکیت‌عامه محسوب شده و از سود جلو‌گیری می‌گردد. خلیفه، نه می‌تواند که منابع نفت و گاز را خصوصی سازد و نه برق را، بلکه برعکس؛ قیمت مواد انرژی‌دهنده را کنترل کرده و آرامش را برای مردم تحفه می‌دهد.

در واقع؛ پروژۀ PTI همانند پروژه‌های دموکراتیک و دکتاتوری نیز ناکام مانده است، زیرا به جز از نظام الله ‌سبحانه و‌تعالی هیچ نظامِ دیگری نمی‌تواند مسلمانان را در جهان به رفاه و موفقیت برساند. این را بدانید که طلوع خورشید خلافت نزدیک است؛ فلهذا، اهل قدرت باید به نظام ساختۀ بشری نه گفته و از جملۀ "انصار" در تطبیق پروژه‌های نظام اسلام و قوانین الله ‌سبحانه و‌تعالی گردند تا این که رحمت و نصرت الله ‌سبحانه و‌تعالی شامل حال شان گردد.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر-ولایه پاکستان

مترجم: عبدالله صالحی

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه