چهارشنبه, ۰۲ جمادی الثانی ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۲/۰۴م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :14 ذولقعده 1442
تاریخ میلادی : جمعه، 25 جون 2021م

شماره صدور:HTY- 1442 / 42

دفتر مطبوعاتی
ولایه یمن

اعلامیه مطبوعاتی

یمن در میان وعده‌های دروغین رفاه اقتصادی حوثی و چاپ پول کاغذی بدون پشتوانه طلا توسط حکومت شکننده هادی!

روزنامه الثوره در صنعا روز پنج شنبه، مورخ 24 جون 2021 کنفرانس مطبوعاتی رِئیس بانک مرکزی صنعا، هاشم اسماعیل علی را که به روز چهارشنبه ، مورخ 23 جون 2021 برگذار شده بود، نشر نمود که رئیس بانک مرکزی از چاپ مبلغ یک ترلیون اسعار محلی ریال در بانک مرکزی عدن، چاپ پنج ترلیون طی سه سال آینده و مواصلت چهار صد میلیارد ریال دیگر به بندر عدن و مکالا درین اواخر شکایت داشت. از سال 2016 بانک مرکزی یمن به دو بانک تقسیم شد. بعد از فرار حوثی؛ عبد ربه بانک مرکزی را به عدن منتقل کرد تا بتواند ذخایر ارز خارجی، سیستم انتقال پول، سیستم شریک ساختن معلومات میان بانک‌های بین المللی سویفت، عواید نفت خام، بیلانس‌های خارجی کریدت بانک مساعدت زراعتی و چاپ پول را کنترول نماید. این اقدام هیچ گونه نفعی به مردم ولایات جنوبی نداشته و این درحالیست که مردم ساعت ها برق ندارند و نرخ های بلند و گزاف زندگی آن‌ها را متزلزل کرده است. هم‌چنان مردم به دلیل مقدار زیات چاپ اسعار محلی که منجر به بی ارزش شدن ذخایر مالی شده است، نیز متاثر شده اند.

از جانب دیگر بانک مرکزی در صنعا، عاید دیگری جز عواید بنادر حدیده، راس، اصا، و سالف و کنترول امانات در تعمیر بانک مرکزی و انتقال آن به آدرس‌های نامشخص چیزی دیگر ندارد، طوری‌که این وضعیت کارمندان سکتور عامه و متقاعدین را به مدت پنج سال است که از حقوق ماهانه شان محروم ساخته، مالیه‌های غیر عادلانه را بر تجاران و مالکین دارایی‌ها وضع نموده و نرخ‌های مشتقات گاز و تیل را بلند برده است تا بتواند غذا را از سازمانی جهانی غذا (WFP) و پول از سازمان‌های خارجی دریافت نمایند. برای دور نگهداشتن چشم از آن‌ها،  همیشه انگشت خود را به سوی اقدامات بانک مرکزی در عدن می بستند تا از تحقق شعارهای که برای سرنگونی دولت باسیندوا بلند کرده اند فرار کنند و آن‌ها را به روش مناسب فرمول بندی می‌کنند.

جای تعجب است! یمن دو بانک مرکزی دارد: یکی در صنعا و دیگر در عدن، آیا این به معنی رفا اقتصادی مردم یمن هست؟ نخیر، مردم عام یمن بشکل غیر قابل تصور در هم کوبیده شده اند؛ به دلیل تطبیق نظام اقتصادی سرمایه‌داری آن‌ها نباید از حکام خود جز بدبختی و  وابستگی بیشتر چیزی دیگر توقع نمایند، زیرا آن‌ها راه‌حل مشکلات اقتصادی مردم خود را در نظریاتی‌که اساس آن جدایی دین از زندگی هست، جستجو می نمایند. در حالی‌که راه‌حل واقعی از عقیده آن‌ها نشأت می‌نماید. جای تعجب نیست که دو بانک مرکزی در صنعا و عدن دست خود را به بانک جهانی و سازمان قرضه‌های مالی (IMF) دراز می‌کنند، پس زندگی آرام اقتصادی از کجا خواهد آمد؟ الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً﴾ (طه: 124)

ترجمه: و هرکه از یاد من روی بگرداند ( و از احکام کتاب‌های آسمانی دوری گزیند)، زندگی تنگ ( و سخت و گرفته‌ای) خواهد داشت؛ (چون نه به قسمت و نصیب خدادادی قانع خواهد شد، و نه تسلیم قضا و قدر الهی خواهد گشت).

خلافت راشده دوم که حزب التحریر جهت تاسیس آن مبارزه می‌کند، و مردم یمن را جهت فعالیت به آن دعوت می نماید، ظرفیت نابودی نظام اقتصادی ایدیولوژی سرمایه‌داری، توقف چاپ پول کاغذی بدون پشتوانه و برگشتاندن سیستم اقتصادی که معاملات آن به اساس طلا و نقره باشد و نظام اقتصادی اسلام را تطبیق نماید، را دارد. چنانچه الله سبحانه وتعالی می فرماید:

﴿ وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ﴾ (قصص: 77)

ترجمه: به وسیله آنچه الله به تو داده است، سرای آخرت را بجوی (بهشت جاویدان را فراچنگ آور) و بهره خود را از دنیا فراموش مکن ( و بدان که تو هم حق حیات داری و باید از امتعه و لذائذ حلال استفاده کنی و به خویش برسی) و همان گونه که الله به تو (بخشیده است و در حق تو) نیکی کرده است، تو نیز ( به دیگران ببخش و بدیشان) نیکی کن، و در زمین تباهی مجوی که الله تباهکاران را دوست نمی دارد."

دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه یمن

مترجم: خالد سیف الله

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه