بسم الله الرحمن الرحيم
در ماه رجبالمحرم امسال 1442هـ.ق / 2021م و به مناسبت یادبود دردناک از صدومین سالگرد نابودی دولت اسلام توسط جنایتکاران، دولتیکه سید المرسلین محمد -صلی الله علیه وسلم- آن را برپا نمود، و لغو نمودن نظام حکومتداری اسلامی (خلافت) در 28 رجب المحرم 1342هـ.ق مطابق با 3 مارچ 1924م، که گوشه و کنار دنیا را در طول 13 قرن روشن نمود، حزبالتحریر فعالیتهای وسیع مردمی را در تمام سرزمینهایکه در آن فعالیت دارد، تحت شعار "به مناسبت یادبود از صدومین سالگرد سقوط خلافت، ای مسلمانان خلافت را برپا نمایید" به راه میاندازد.
ما دستاندرکاران دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر به اذن الله –سبحانه و تعالی- از طریق این صفحه تمامی فعالیتها را تحت پوشش قرار خواهیم داد، از الله –سبحانه و تعالی- استدعا مینماییم که برپایی دولت خلافت راشده ثانی بر منهج نبوت را تسریع نماید، و این کار بر الله دشوار نیست؛ الله سبحانه و تعالی فرموده است: ﴿ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ﴾ [النور:55]
ترجمه: الله[سبحانه و تعالی] به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام دادهاند وعده میدهد که قطعاً آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت روی زمین را بخشید؛ و دین و آیینی را که برای آنان پسندیده، پابرجا و ریشهدار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنیّت و آرامش مبدّل میکند، آنچنان که تنها مرا می پرستند و چیزی را شریک من نخواهند ساخت. و کسانی که پس از آن کافر شوند، آنها فاسقانند.
شنبه 1 رجبالمحرم 1442هـ.ق / 13 فبروری 2021م
- جهت پوشش کامل کمپاین به زبانهای دیگر -
پیام انجنیر صلاح الدین عضاضه (ابو محمد) رییس دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر به مناسبت یادبود از صدمین سالگرد سقوط خلافت
پیام دکتور نسرین نواز رییس بخش زنان در دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر به مناسبت یادبود از صدمین سالگرد سقوط خلافت
- هشتگ فعالیتها و پوشش کامل -
#خلافت_را_برپا_کنید
#خلافت_بیا_تاسیس_کړئ
#أقیموا_الخلافة
#خلافت_کو_قائم_کرو
#Return TheKhelafah
https://www.facebook.com/htafghanistan01/
http://twitter.com/htafmediaoffice
- پوسترهای کمپاین -
اعلامیه مطبوعاتی
دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر کمپاینی را تحت عنوان:
"در صد سالگی سقوط خلافت... ای مسلمانان، به برپایی آن بشتابید!" راهاندازی میکند
(ترجمه)
ماه رجبالخیر یک بار دیگر بر ما آمده تا ما را از فاجعۀ غمانگیز سقوط خلافت اسلامی -که همچنان ادامه دارد و هنوز پایان نیافته است- تذکر داده و یادآوری کند. تاکنون مسلمانان نتوانسته اند، دولتی را که پیامبرشان –صلیاللهعلیهوسلم- برای آنها باقی گذاشت، بازگردانند. از زمان سقوط خلافت عثمانی در سال 1342هـ.ق. مطابق 1924م توسط مصطفی کمال جنایتکار بدینسو، امت اسلامی تا این دم، در میان آتش سوزان تراژیدی دست و پا میزنند و این آتش آنها را از هرسو احاطه کرده است.
امسال، سالگرد سقوط خلافت، در آستانۀ صدمین سال خود قرار دارد و بدین ترتیب، یک قرن کامل را طی میکند که در آن امت اسلامی از تطبیق شریعتِ بیمانندش محروم مانده است. در واقع، هر مرورگری به خوبی میتواند درک نماید که امت اسلامی در طول این ده دهه، چه سختیها و رنجهایی را که متحمل نشد؛ رنجهای مداوم و ناشی از فجایعِ پیدرپی که امت اسلام قبلاً هرگز شاهد آن نبود!
فلهذا، تحت رهبری عالم فرزانه، شیخ عطاء ابن خلیل ابوالرشته حفظه الله، دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر با همکاری همهای اعضایش در سراسر جهان، یک کمپاین جهانی را آغاز کرده است که بهوسیلۀ آن فرزندان امت اسلامی با حزب در راستای برپایی خلافت راشدۀ ثانی برمنهج نبوت همکاری نمایند.
به همین ترتیب، حزبالتحریر از طریق این کمپاین تلاش میورزد تا اهل قدرت و نصرت را به طور خاص منسجم نموده و وجیبۀشان را برایشان گوشزد نماید و آنها را به حمایت از خود فرا میخواند تا دست به دست حزب داده و با برپایی دوبارۀ خلافت راشدۀ ثانی برمنهج نبوت، دین الله متعال را شکوه و عزت بخشند.
دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر از تمام جامعه رسانهای، اعم از ژورنالیستان گرفته تا شبکههای رسانهای، به ویژه از مسلمانانِ آنها دعوت میکند که حامی خیر باشند و در پوشش فعالیتهای این کمپاین مشارکت نمایند تا سهم بهتری در کارِ بازگردانیدن خلافت مورد نظر امت داشته باشند!
بدین ملحوظ، به نام الله سبحانهوتعالی و به برکت اوتعالی، به مناسبت "صد سالگی سقوط خلافت... ای مسلمانان، به تأسیس آن بشتابید!" این کمپاین را راهاندازی میکنیم. بر الله توکل میکنیم تا ما را در تأسیس دینش و اعتلای امت یاری نماید!
#خلافت_را_برپا_کنید
#خلافت_بیا_تاسیس_کړئ
#أقیموا_الخلافة
#خلافت_کو_قائم_کرو
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
انجنیر صلاحالدین عضاضه
مترجم: حذیفه مستمر
مطبوعاتی اعلامیه
100 تاریکی، بیعزتی و یأس برای زنان مسسلمان در نبود سپر و نگهبان شان، خلافت!
(ترجمه)
این رجب، مرحلۀ سخت و حساسی را در تاریخ امت اسلامی -صد سال در تقویم هجری از زمان سقوط دولت شکوهمند و رهبری اسلامی به دستان مصطفی کمال اتاترک دشمن اسلام و دولتهای استعمارگر غربی- برجسته میسازد. این حادثۀ فاجعهبار تأثیر مخربی بر زندگی زنان مسلمان و فرزندان و خانوادههای آنها برجای گذاشت؛ زیرا آنها دولتی را از دست دادند که محافظ و حامی حقوق، رفاه و آسایش آنها بود. رسول الله –صلی الله علیه وسلم- میفرماید: «وَالإِمَامُ رَاعٍ وَمَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ»؛ امام/خلیفه حیثیت چوپان را دارد و از رعیت خود مسئول است. در طی صد سال گذشته، زندگی زنان مسلمان با مرگ، ویرانی، بیعفتی، بیچارگی و یأس مواجه شده است.
از این رو، این رجب، بخش زنان در دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر، کمپاین/کارزار بینالمللی را برای برجسته ساختن پیامدهای دردناک سقوط خلافت بر زندگی زنان مسلمان در سطح جهان راهاندازی نموده تا چشماندازی را در خصوص اینکه حقوق واقعی زنان، نقش آنها و جایگاه شان در تحت حاکمیت اسلام چگونه خواهد بود، ارائه دهند. همچنین از طریق این کمپاین بسیاری از کج فهمیها و دروغها در مورد ظلم و ستم زنان در تحت حاکمیت خلافت پاک و اصلاح گردیده و برای تأسیس فوری دولت اسلامی فراخوانی شده است. این کمپاین بخشی از کارزار جهانی است که توسط حزبالتحریر به رهبری عالم فرزانه، شیخ عطاء ابن خلیل ابوالرشته تحت عنوان "در صد سالگی سقوط خلافت... ای مسلمانان به برپایی آن بشتابید!" راهاندازی شده است. ما به صفت زنان در حزبالتحریر میگوییم: 100 سال رنج غیر قابل تحمل، هتک حرمت و زیان دیگر بس است! ما باید این تاریکترین فصلِ از تاریخ امت اسلامی را هرچه زود پایان دهیم.
این کمپاین را به دیگر زبانها دنبال نیز کنید:
پیام داکتر نسرین نواز
رئیس بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر به مناسبت صدمین سال سقوط دولت خلافت
شنبه، 01 رجب 1442هـ.ق. مطابق 13 فبروری/ فوریه 2021م
هشتگهای کمپاین
#خلافت_را_برپا_کنید
#خلافت_بیا_تاسیس_کړئ
#أقیموا_الخلافة
#خلافت_کو_قائم_کرو
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
رادیکالیزم غربی تا رادیکالیزم اسلامی!
(ترجمه)
رادیکالیزم از کلمه یونانی Radia یعنی "ریشه و اساس" گرفته شده و به معنی تغییر بنیادی میباشد. این اصطلاح همراه با انقلاب فرانسه ظهور کرد و پس انقلاب پدیدۀ تغییر بنیادی در این کشور را به تصویر کشانده و نمایان ساخت تا اینکه این دولت به جمهوری تبدیل میشود و بسیاری از رادیکالهای اروپایی، انقلاب فرانسه را الگویی برای خود میدانند. اصطلاح رادیکالیزم در قرن نوزدهم در امریکا، در قارۀ اروپا و آمریکای لاتین بیانگر ایدئولوژی لیبرالی مترقی و الهام یافته از انقلاب فرانسه بود.
رادیکالها در اروپا توانستند جذب احزاب سیاسی مانند حزب جمهوریخواه و سوسیال رادیکال گردند تا جاییکه این حزب در سالهای 1866-1940م به مهمترین حزب فرانسه تبدیل و موفقیت آن برای رسیدن به قدرت مورد تحسین قرار گرفت. مفکورۀ رادیکالیزم در اواسط قرن گذشته در اروپا به اوج شوکت خود رسید بود تا اینکه این مفکوره در دهه هفتاد جایگاه خود را از دست داد؛ پس از آنکه منجر به تغییر بنیادی دولتها در کل اروپا شد، سپس دموکراسی سوسیالی به عنوان یک نیروی سیاسی در اکثر کشورهای اروپایی ظاهر شد، نقش فلسفه رادیکال را به عنوان فلسفه خود اتخاذ کرد، احزاب لیبرالی محافظه کار، نئولیبرالی و سوسیال دموکرات براساس آن تاسیس یافتند؛ احزابیکه اکنون بر کل اروپا و آمریکا حاکم است. بلی، این است موقف اروپا در ارتباط به مفکورۀ رادیکالیزم، که مراد از آن تغییر بنیادی میباشد و آن را پایه و اساسی برای تغییر نظامهای حاکم اتخاذ کردند. این چیزی میباشد که آنان را به جایی رسانده است که اکنون در آن قرار دارند.
اما هنگامیکه مسلمانان خواستار تغییر بنیادی شدند، به ویژه پس از آنکه اردوهای استعمارگری سرزمینهای اسلامی را ترک کرد، نظامهای ملی با برگزیدن نظام سرمایهداری به شکست مواجه گردیده، مردم در جستجوی بدیلی برای این نظام شدند و راهحل تغییر بنیادی مطرح گردید. غرب را جنون فرا گرفت، زیرا فهمید که تغییر بنیادی به معنی کنار رفتن نظام سرمایهداری، رهایی از بردهگی آن و خارج شدن از کنترل نظام بینالمللی به ضرر آن میباشد؛ طوریکه با تمام قوای در جنگ علیه هر آنچیزی برخواسته که نمایانگر موجودیت اسلام در حیات عامه میباشد، حتی اگر آن چیزی یک تکه پارچهای باشد که یک دختربچۀ مسلمان روی سرش میگذارد.
هنگامیکه احساس كردند، مسلمانان دنبال تغییر واقعی میباشند، ناچار در فکر برنامههای روشنی برای مقابله با این نگرش خطرناك به زعم خود شدند. تمام تلاشهای شان بالای مراكز تحقیقاتی جهت تهیۀ برنامههای محكم برای مقابله با این نگرش متمرکز میباشد. به عنوان نمونهای از توصیههای این مراکز معتبر تحقیقاتی، برخی از توصیههای شرکت آمریکایی "راند" را یادآور میشویم، مانند کتاب جهان اسلام پس از 11 سپتامبر، که توصیه میکند، برای اطمینان از موفقیت آن، پالیسی باید شامل تمام جنبههای سیاسی، رسانهای، فکری و بینالمللی باشد. اولین موضوع محوری این کتاب نقشهای جامعی را از نگرشهای ایدئولوژیک در مناطق مختلف سرزمینهای اسلامی ارائه میدارد، مطالبات مردم را به تغییر بنیادی، به معنای رادیکالیزم و تروریزم توصیف میکند و سپس رسانهها را برای انحراف توجه مردم از مفکورۀ تغییر بنیادی، متمرکز میسازد، زیرا هیچ بدیل و جایگزینی برای نظام سرمایه داری به جز اسلام وجود ندارد. بنابراین لازم است که مردم را از اسلام دور ساخته و راجع به اسلام برای شان تشویش و واهمه ایجاد کنند. آنچه که این کتاب بیشتر بر آن تأکید میکند، پدیدۀ گسترش "تغییرات رادیکالی به نفع اسلام" است، به معنی مطالبۀ تغییرات اساسی بر اساس اسلام. برخی از این کتاب آن را به عنوان پدیدهی مزاحم دولت آمریكا توصیف كردند؛ دولتیکه در متقاعد كردن مسلمانان به عقاید لیبرال ضد رادیكال خود، دچار مزاحمتهای بسیاری خواهد شد؛ چیزیکه به معنی به تهدید مواجه شدن منافع آمریکا در سرزمینهای اسلامی میباشد، "طبق آنچه دراین کتاب بیان شده است".
این کتاب چنین توصیه میدارد:
1- ایجاد یک شبکۀ اسلامی معتدل و میانهرو از طریق ایجاد شبکهای بزرگی که به زبان عوام صحبت کرده و بیانگر عقاید و افکار آنها باشد؛
2- از بین بردن شبکههای رادیکال با اسالیب و روشهای مختلف؛
3- تشویق اصلاح مدارس دینی و غیر دینی، همانطور که امروز در سودان و جاهای دیگر شاهد آن میباشیم؛
4- حمایت از اسلام مدنی؛
5- ادغام اسلام گرایان در سیاستهای عمومی (آنها را به قدرت رسانده و در قدرت آنها را خنثی سازیم)؛
6- فعالیت و همکاری با مسلمانانیکه خارج از سرزمین شان بسرمیبرند(دولت انتقالی در سودان بهترین نمونه برای آن است)؛
7 – برقراری دوبارۀ روابط نظامی با دولتهای حاکم در سرزمینهای اسلامی.
این کتاب به ضرورت برقراری فعال روابط نظامی تأکید میورزد، زیرا آموزش افسران مسلمان توسط آمریکا، تنها تضمین کنندۀ عدم تعرض رهبران نظامی مسلمان بر ارزشها، فعالیتها و تلاشهای آمریکایی نیست، بلکه همچنین افزایش نفوذ آمریکا را در منطقه اسلامی عربی، تضمین میکند.
از آنجایکه تغییرات بنیادی عامل خطرناک و مشترکی در میان کشورهای طمعکار استعمارگر میباشد، حکام سرزمیناسلامی به پیکارکنندگان با اسلام مبدل، مقتضیین تغییر بنیادی را تحت فشار قرار داده، به آنان اتهامات گوناگونی را نسبت میدهند و گروههایی را به نام آنها تشکیل و به اقدامات بسیار شنیع روی میآورند. تاجایکه این اسلوب در حال حاضر ابزاری برای حکام و طمعکاران، جهت دستیابی به قدرت و قرار گرفتن بر منصب دولتهای مزدور در صحنۀ تئاتر بین المللی شده تا اینکه بادارانشان آنان را در سرکوب مردمشان یاری رسانده و برای این تشنهگان قدرت زمینه رسیدن به قدرت را فراهم سازند. در این ارتباط ما نمونههای بسیاری داریم که از مرز شمارش بیرون اند. ما شاهد چاپلوسی حاکم مصر برای فرانسه بودیم، در حالیکه ماکرون در نهان و آشکار برای مبارزه با اسلام شمشیر خود را از غلاف کشیده و با تمام توان از کسانیکه به رسول الله صلی الله علیه و سلم توهین رواداشته اند، دفاع می کند... مساجد را تعطیل و به دنبال صدور قوانینی است که دعوت به اسلام به عنوان دینی که تمام امور زندگی، از جمله حکمرانی را تنظیم میکند، جرم عنوان کرده و دعوت گر آن را مجرم میشمارد.
اما اگر به وثیقۀ و پیمان "ابراهام" که توسط مجموعۀ از دولتها از جمله سودان به امضا رسیده است، نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که یکی از مهمترین بندهای آن مبارزه با اسلام رادیکال است؛ چیزیکه تمام دولتها به آن متعهد شده و بدین وسیله شمشیرهای شان را برای مبارزه علیه اسلام بلند کردند. عبدالفتاح البرهان قبلاً متعهد شده بود كه آماده است از احزابیکه مبنی ايدئولوژيکی دارند، ممانعت كند. آنها به عنوان پیشپرداختی برای جلب حمایت برای خود در رسیدن به قدرت یا تداوم در آن، اسلام را در زیر پای دولتها و قدرتهای بزرگ میاندازند، لیکن پرسش این است که آیا این اقدامات باعث جلوگیری از ظهور و شوکت اسلام میشود؟! در حالیکه الله سبحانه وتعالی چنین میفرماید:
﴿إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأَشْهَادُ﴾
[سوره غافر آیه٥١]
ترجمه: ما به یقین پیامبران خود و کسانی را که ایمان آوردهاند، در زندگی دنیا و (در آخرت) روزیکه گواهان به پا میخیزند یاری میدهیم!
رسول الله صلی الله علی وسلم نیز چنین میفرماید:
«إنَّ اللهَ زوَى لي الأرضَ فرأَيْتُ مَشارِقَها ومَغارِبَها فإنَّ أُمَّتي سيبلُغُ مُلْكُها ما زوَى لي منها»
ترجمه: الله (سبحانه وتعالی) زمین را برای من جمع کرده و در معرض دید من قرار داد، من تمام شرق و غرب آن را دیدم، هر آنچه که از آن برایم جمع کرده شد، حتماً امتم بر آن حاکم خواهد شد.
لله صلی الله علی و سلم چنین میفرماید:
رگر غربی،برای مبارزه علیه اسلام بلند کردند. در جای دیگر رسول الله صلی الله علیه و سلم چنین بشارت میدهند:
«تَكُونُ النُّبُوَّةُ فِيكُمْ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً عَاضاً، فَيَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ يَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ الله أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيّاً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ، ثمَّ سَكَتَ»
ترجمه: تا مدتيکه الله (سبحانه وتعالی) بخواهد در ميان شما نبوت و پيامبری باقی خواهد ماند و هنگامی الله (سبحانه وتعالی) خواست آن را از ميان بر ميدارد، و بعد از آن خلافت بر روش و منهج نبوت خواهد بود و آن تا هنگامی الله (سبحانه وتعالی) خواسته باشد ادامه ميابد، سپس وقتی الله (سبحانه وتعالی) خواست آن را برداشته پادشاهی با دندان گيرنده ميايد، و آن تا وقتی الله (سبحانه وتعالی) خواست دوام میکند، سپس هنگامی الله (سبحانه وتعالی) خواست آن را برداشته پادشاهی جبر و ستم خواهد آمد، و تا وقتی الله (سبحانه وتعالی) خواست دوام ميابد، بعد از آن هنگامی الله (سبحانه وتعالی) خواست آن را دور کرده بار ديگر خلافت بر روش و منهج نبوت ميآيد.
رادیکالیزم به معنی تغییر بنیادی در غرب یک پدیده ستودنی میباشد، اما در سرزمینهای اسلامی بر حسب نگرش دیکته شده از سوی کفار استعمارگر غربی، آن را یک جنایت بزرگ میپندارند! بلی، این جنگی بین حق و باطل است؛ در حالیکه تاریکی شب هر چقدر به طول انجامد، سرانجام روشنی دامنگیر آن خواهد شد؛ اما لحظه لحظۀ صبر پیروزی و نصرت را در پی دارد.
﴿وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ﴾
[سوره حج آیه 40]
ترجمه: به تأکید الله (سبحانه وتعالی) کسانی را که او را یاری کنند (و از آیینش دفاع نمایند) یاری میکند؛ الله (سبحانه وتعالی) قوی و شکست ناپذیر است.
نویسنده: مهندس حسب الله النور
مترجم: علی مطمئن
بسم الله الرحمن الرحیم
در زمان رویبضات(حکام فرومایه) از خیانتها تجلیل میشود!
(ترجمه)
خبر:
چهچهای از دیوان سلطنتی اردن به وسیله تویتر به گوش میرسد و در آن آمده است: «اردن دهمین سالگرد خود را با اعتماد تجلیل می کند» (منبع: الجزیره-اردن)
تبصره:
بعد از گذشت صدسال از سقوط خلافت عثمانی و یا بیشتر از آن توسط دسیسهگران عرب و عجم؛ اردن تقسیمات طرح شده از سوی سایکس پیکو را تجلیل میکند، و این عکسالعمل به مرحله خیانتکارانه حسین بن علی که انقلابی را به همکاری انگلیس علیه خلافت عثمانی به راه انداخت و بعد از انجام وظیفهاش، او را سلب صلاحیت و تبعید کردند، مهر تایید می گزارد و باید انگلیسها برای حفاظت از تأسیس کیان یهود و نفوذش در سرزمین مسلمانان، امثال این رژیم(دولت اردن) را میساختند. رژیم حاکم در اردن به پیمانیکه برای صلح با یهود عقد کرده بود، ادامه داده و علیه هرنوع انقلاب که بر مبنای عقیده اسلامی ایجاد شود و با فرهنگشان هماهنگی داشته و تقاضا فرزندان این امت را برای قربانی دادن در راه الله سبحانه وتعالی اجابت کند و موافق به باور جنگی افراد، افسران و فرماندهان اردو، برای دفاع از دین، امت و قضایای امت باشد، مبارزه میکند.
ظلمیکه مردم را پایمال کرده و از پا در آوده، به تمام صاحبان بصیرت نمایان شده است. جامعه از این نظام، که فقر، گرسنگی، و تباهی را اشاعه میکند، سالم نمانده است. این نظام برای خوشنودی یهود بالای فرزندان این امت مجازات سنگین را اعمال میکند و غافل از مراقبت هرکس بهجز مقامات دولتی است و علاقهمند پیروی غرب که این برنامه را ایجاد کرده است، میباشد.
آنچه امروز بالای مردم اردن و تمام امت اسلامی میگذرد، راهحلاش تنها مبارزه جدی برای وحدت سرزمینهای اسلامی در زیر سایه حاکمیت دولت خلافت بر منهج رسول الله ﷺ و زیر فرمان یک امیر، که از عقباش جنگیده میشود و به او پناه برده میشود، می باشد. درین هنگام بندهگان الله سبحانه وتعالی و شهرهای اسلامی در امان بوده و سیرت فاتحین اعاده میشود. حزب التحریر شما را دعوت میکند که درین راه باید مسابقه کنید و از یکدیگر پیشی بگیرید.
نویسنده: دکتور عبد الله ناصر-ولایه اردن
مترجم: احمد طارق
اعلامیه مطبوعاتی
100 سال تاریکی، بیعزتی و یأس برای زنان مسلمان در نبود سپر و محافظشان (خلافت)!
(ترجمه)
این رجب مرحلۀ سخت و حساسی را در تاریخ امت اسلامی -صد سال در تقویم هجری از زمان سقوط دولت شکوهمند و رهبری اسلامی به دستان مصطفی کمال اتاترک دشمن اسلام و دولتهای استعمارگر غربی بدینسو- برجسته میسازد. این حادثۀ فاجعهبار تأثیر مخربی بر زندگی زنان مسلمان و فرزندان و خانوادههای آنها برجای گذاشت؛ زیرا آنها دولتی را از دست دادند که محافظ و حامی حقوق، رفاه و آسایش آنها بود. رسول الله – صلی الله علیه وسلم- میفرماید: « وَالإِمَامُ رَاعٍ وَمَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ» امام/خلیفه محافظیست که از رعیت خود مسئول است. در طی صد سال گذشته، زندگی زنان مسلمان با مرگ، ویرانی، بیعفتی، بیچارگی و یأس مواجه بوده است. آنها و فرزندانشان قربانیان اصلی جنگهای بیرحمانهی استعماری و حاکمیت استبدادی استبدادگران سیکولار به حمایت غرب در سرزمینهای اسلامی و همچنان اشغالگریهای وحشیانه و نسل کشیهای ضد مسلمان بوده اند. از یک دولتیکه بر مبنای اسلام حکم میکرد، که در تحت آن زنان در محراق توجه، محافظت و احترام قرار داشتند و در تحت آن رهبران مسلمان تمام ارتشها را برای دفاع از عزت یک زن بسیج نموده و به حرکت میآوردند... با سقوط خلافت اسلامی، امروزه ما در جهانی زندگی میکنیم که زنان مسلمان بدون مصونیت از مجازات توسط دشمنان اسلام مورد آزار، گرسنگی، زندانی، شکنجه، تجاوز و قتل قرار گرفته و هیچ ارتشی نیست که به کمک آنها بشتابد. همچنان هیچ سرزمینی نیست که از عزت آنها حفاظت کند. این علاوه بر افزایش بداخلاقی، مادیگرایی و فساد است که در نتیجه شیوع ارزشهای لیبرال غربی تمام جوانان مسلمان را مسموم و از دینشان گمراه کرده و به سبک زندگی فلاکتباری سوق داده است. با نفوذ ارزشهای لیبرالی، افزون بر سیکولارسازی قوانین اجتماعی و خانوداگی اسلامی که سقوط خلافت را به دنبال داشت، همچنین باعث فروپاشی عالمگیر خانوادگی شد که کوهی از مشکلات و بدبختیها را برای زنان، مردان و کودکان به بار آورد.
علیغم این، در نبود یک نظام اسلامی، زنان در تحت حاکمیت نظامهای فاسد و نابکار -که هیچگونه توجهی به مردمانشان ندارند، از حقوقی خدادادی خود برای دسترسی به آموزش و مراقبتهای بهداشتی با کیفیت بالا محروم شدند. گذشته از این، در نبود خلافت، زنان از دولتی محروم شدند که حمایت مالی و امنیت آنها را تضمین کرده بود. نتیجه طوری شد که زنان با انجام کارهای استثمارگرایانه، گدایی در خیابانها یا زیر و رو کردن کثافات از زبالهدانیها برای زندهماندن، به حیات خود ادامه میداند. تمام این، از امتیازات بیشماریکه زنان در تحت حاکمیت دولتیکه در آن ثروت موج میزند، فقر ریشهکن میشود، آسایش و رفاه برای تودهها تأمین میگردد و سازمانهای آموزشی درجه یک و امکانات بهداشتی برای منافع مردان و زنان ایجاد میگردد، بدور است. حقیقتاً که در نبود سپر و محافظشان –خلافت اسلامی- درد و رنجهایی را که زنان مسلمان متحمل شده اند، بیاندازه زیاد و غیر قابل حساب است.
از این رو، این رجب، بخش زنان در دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر کمپاین بینالمللی را برای برجسته ساختن پیامدهای دردناک سقوط خلافت بر زندگی زنان مسلمان در سطح جهان راهاندازی نموده تا چشماندازی را در خصوص اینکه حقوق واقعی زنان، نقش آنها و جایگاه شان در تحت حاکمیت اسلام چگونه خواهد بود، ارائه دهند. همچنان از طریق این کمپاین بسیاری از کجفهمیها و دروغها در مورد ظلم و ستم زنان در تحت حاکمیت خلافت پاک و اصلاح گردیده و برای تأسیس فوری دولت اسلامی –خلافت راشده- فراخوانی صورت میگیرد. این کمپاین بخشی از کمپاین جهانی است که توسط حزبالتحریر به رهبری عالم فرزانه شیخ عطاء ابن خلیل ابوالرشته تحت عنوان " در صد سالگی سقوط خلافت... ای مسلمانان به تأسیس آن بشتابید!" راهاندازی شده است. ما به صفت زنان در حزبالتحریر میگوییم: 100 سال رنج غیر قابل تحمل، هتک حرمت و زیان دیگر بس است! ما باید این تاریکترین فصل از تاریخ امت اسلامی را هرچه زود پایان دهیم.
ای مسلمانان! ما شما را خطاب قرار میدهیم که از این کمپاین مهم و ارزنده حمایت کنید و از کسانی باشید که افتخار بس عظیم در جهت تأسیس خلافت راشدۀ ثانی بر منهج نبوت را به دست میآورند!
برای دنبال کردن این کمپاین به لینک و صفحۀ فیسبوکی ذیل مراجعه فرمایید:
http://www.hizb-ut-tahrir.info/en/index.php/hizbuttahrir/20797.html
https://www.facebook.com/womenscmoht/
هشتگهای کمپاین
#خلافت_را_برپا_کنید
#خلافت_بیا_تاسیس_کړئ
#أقیموا_الخلافة
#خلافت_کو_قائم_کرو
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
داکتر نسرین نواز
رئیس دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر - بخش زنان
مترجم: حذیفه مستمر
بسم الله الرحمن الرحیم
رسيدهگی به امور مردم مسئولیت دولت است؛ نه سازمانها!
(ترجمه)
خبر:
عبداللهحمدوک نخست وزیر سودان تعهد دولت را در جهت ایجاد کار با تمام سازمانها تجدید کرد، این لایحه به منظور تضمین ارایه کمک و خدمات به مهاجران و پناهندهگان به سودان تنظیم شده است. این گزارش در جریان دیدار او در دفترش با استیفان کورنیش مدیرکل هیئت پزشکان بدون مرز سویس به نشر رسیده، و همچنان تجدید این لایحه در حضور داشت دوکتور آدم الحریک مشاور اقتصادی نخست وزیر صورت گرفته است.
تبصره:
سازمانهایکاری دولتی در سطح بینالمللی غیرمستقل و در سطح جهان وابسته به دولتها میباشند، و همچنان این سازمانها مورد حمایت مالی و سیاسی، نظامهای سرمایهداری قرار میگیرند که در راس آنها دولتهای استعمار در جهان قرار دارد، و این کشورها همواره سازمانها را مورد استفاده قرار داده و فعالیت این سازمانها را در چارچوب منافع خود تنظیم میکنند. در نظام سرمایهداری که جهان را تحت پوشش قرار داده، این موضوع تعجبآور نیست، حتی در سودان، برعلاوه، این نظام از مسئولیتاش در برابر مردم شانه خالی نموده و به سازمانهای جنایتکار مجوز فعالیت و رسیدهگی به امور مردم را میدهد، زیرا این نظام هیچ وقت به امور مردم رسیدهگی نمیکند، بلکه با وضع نمودن مالیات سنگین در اموالتجارتی، زندهگی مردم را به شدت تنگ و غیر قابلتحمل ساخته، به جهنم مبدل میسازد. به ویژه در سودان که قیمتها به بالاترین حدش رسیده است و نرخ در اموال تجاری و خدمات مورد نیاز روزانهی مردم افزایش یافته است. اسلام رسیدهگی به امور مردم و فراهم نمودن زندهگی بهتر به مردم را از جمله مسئولیتهای حاکم دانسته است. عبدالله بن عمر - رضي الله عنه – ميگويد: رسول الله -صلى الله عليه وسلم- فرمود:
«أَلَا كُلُّكُمْ رَاعٍ، وَكُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ، فَالْأَمِيرُ الَّذِي عَلَى النَّاسِ رَاعٍ، وَهُوَ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ»
ترجمه:همه شما شبانيد و همه شما از رعيت خويش پرسيده ميشويد، بنابراين، امیریکه زعامت مردم را بدوش دارد، شبان است و از رعيت خويش پرسيده میشود.
رسیدهگی به امور مردم مسئولیت خلیفه بدون احسان و منت گذاری است. اگر خلیفه در مسئولیت خود دچار کاستی و بیاهمیتی شود، مستقیماً مورد محاسبه امت قرار میگیرد؛ حتی حضرت محمد –صلی الله علیه وسلم– بر محاسبه حکام تشویق نموده و مقام محاسب را بالاترین مقام ذکر نموده است. ابی سعید خدری –رضی الله عنه– میگوید: رسول الله –صلی الله علیه وسلم- فرمود:
«أَفْضَلُ الْجِهَادِ كَلِمَةُ عَدْلٍ عِنْدَ سُلْطَانٍ جَائِرٍ»
ترجمه: بهترين جهاد سخن حقي است که در برابر پادشاه ستمگر گفته می شود.
مسلمانان زمانیکه فهمیدند، اساسیترین کار خلیفه رسیدن به مسئولیتاش است، حقوقی را که الله سبحانه وتعالی بالای خلیفه وضع نموده بود، در خواست نمودند؛ مرد بادیهنشینی نزد عمر -رضي الله عنه- آمد سوال نمود: اي عمر! که اهل خير هستي، به دخترانم و مادرشان چيزي عطا کن و روزگاری بر ما سپر باش! به الله سوگند که تو بايد چنين بکني! عمر -رضي الله عنه- گفت: اي اعرابي! اگر نکنم چه ميشود؟ اعرابي گفت: آن گاه من از اينجا خواهم رفت. عمر-رضی الله عنه– گفت: اگر بروی چه کار میشود؟ اعرابی گفت: به الله روزيکه بذل و بخشش به عنوان منت داده شود، از تو در مورد من سوال خواهد شد و سرانجام به بهشت يا دوزخ خواهي رفت. عمر -رضي الله عنه- با شنيدن اين سخن اعرابي به شدت گريست آنگاه پيراهن خود را به آن اعرابي داد و گفت: به خدا سوگند! که من جامهاي جز اين ندارم!
بلی! این حاکمان دولتی بودند که مسئولیت خود را در قبال مردم پذیرفته بودند؛ زیرا تهداب آن را نبی اکرم –صلی الله علیه وسلم- نهاده بود. در رابطه به پذیرفتن مسئولیت امور مردم زیباترین نمونهها قابل بیان است؛ زمانیکه مسئولیت به سیدنا عمر-رضی الله عنه- سپرده میشود،میگوید: به الله سوگند اگریک قاطر در حومهی عراق بلغزد، الله سبحانه وتعالی از من میپرسد که چرا راه را برایش صاف نکردی!
نویسنده: استاذ عبد الخالق عبدون علي
عضو دفتر مطبوعاتی حرب التحریر-ولایه سودان
مترجم: محمدفاتح
- کنفرانس جهانی پایانی به مناسبت فعالیتهای کمپاین -
دفتر مرکزی مطبوعاتی حزب التحریر در پایان کمپاین، کنفرانس جهانی را به مناسبت کمپاین "یادبود از صدمین سالگرد سقوط خلافت... خلافت را برپا کنید" از طریق تلویزیون الواقیه در روز شنبه 29 رجب المحرم 1442هـ موافق 13 مارچ 2021م برگزار میکند. پس با ما باشید و در اجر شریک شوید. الله سبحانه وتعالی یار و مددگار بندهاش میباشد، تا زمانیکه بنده یار و مددگار برادرش باشد.
التاريخ الهجري :1 محرم 1360
التاريخ الميلادي : چهارشنبه, 10 فوریه 2021م
حزب التحرير