پنجشنبه, ۲۳ رجب ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۱/۲۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :18 ربیع الاول 1446
تاریخ میلادی : شنبه، 21 سبتامبر 2024م

شماره صدور:شمارۀ صدور: 027 / 1446هـ.

دفتر مطبوعاتی
مرکزی

اعلامیه مطبوعاتی

فصل جدیدی از تلاش‌های امریکا برای تحکیم سلطۀ رژیم صهیونیستی بر سرزمین‌های اسلامی

(ترجمه)

 در سلسله‌ای از عملیات‌های پیچیده و محرمانه که در هفته جاری انجام شد، هزاران نفر از اعضای حزب‌الله در لبنان هدف قرار گرفتند، به نظر می‌رسد که این یک اقدام اطلاعاتی به رهبری موساد باشد که به مرحله جدیدی در جنگ اسرائیل اشاره دارد.

روز سه‌شنبه، انفجارهایی منطقه را لرزاند که طی آن هزاران دستگاه فرستنده وابسته به عناصر حزب‌الله منفجر شد و پس از آن، موج دوم انفجارات که جان صدها نفر از دارندگان دستگاه‌های ارتباطی بی‌سیم را گرفت، در روز چهارشنبه رخ داد. این حملات خسارات سنگینی بر جا گذاشت، به طوری که ۱۲ نفر کشته و بیش از ۲۰۰۰ نفر در نتیجۀ انفجار دستگاه‌های فرستنده زخمی شدند؛ در حالی‌که انفجارهای دستگاه‌های بی‌سیم ۲۰ کشته و حداقل ۴۵۰ زخمی برجا گذاشت.

رژیم صهیونیستی در مورد این حملات سکوت اختیار کرده و هیچ‌گونه اظهارنظری نکرده است، اما اظهارات وزیر جنگ اسرائیل، یوآف گالانت، دربارۀ «مرحلۀ جدیدی در جنگ» در روز چهارشنبه به یک تغییر استراتژیک در موضع نظامی وی اشاره دارد؛ تغییراتی‌که هدف آن نابود کردن توان نظامی حزب‌الله و تأمین مرزهای شمالی اسرائیل با لبنان است.

و بعد از این‌که رژیم صهیونیستی نزدیک به اتمام عملیات‌های وحشیانۀ خود در غزه و کرانۀ باختری با همکاری انواع نیروها و کشورها محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی شد، نوبت به لبنان و مقاومت در آن رسید. حزب‌الله لبنان همواره تهدیدی برای امنیت رژیم صهیونیستی در شمال بوده است. از جریان هدف قراردادن دستگاه‌های ارتباطی که اعضای آن استفاده می‌کنند، به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی بر تخریب و تفکیک زیرساخت‌های رهبری حزب‌الله و کنترل بر آن متمرکز شده است.

این تمرکز استراتژیک بر سامانۀ ارتباطی حزب‌الله ممکن است مقدمه‌ای برای عملیات‌های جامع‌تری باشد که هدف آن تضعیف توانایی حزب‌الله در حمله یا هماهنگی با نیروهای ایرانی در منطقه است، تا رژیم صهیونیستی به‌تنهایی در منطقه بدون رقیب یا مزاحمت باشد.

هدف رژیم صهیونیستی واضح است: تضعیف توانایی حزب‌الله برای آغاز جنگ و ایجاد محیط امن‌تر برای تسهیل بازگشت یهودیانی که از شمال فرار کرده‌اند، که بیش از یک میلیون نفر هستند و به دلیل درگیری‌های مستمر مجبور به ترک منطقه شدند. دقت و حجم این حملات نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی احتمالاً برای یک عملیات نظامی گسترده‌تر آماده می‌شود تا تهدیدات در طول مرزهای شمالی‌اش را بی‌اثر کند.

به‌دلیل هم‌پیمانی و همکاری استخبارات غربی، حجم و پیچیدگی این عملیات نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به تنهایی آن را انجام نداده است. اگرچه موساد سابقۀ طولانی در اجرای عملیات‌های اطلاعاتی مخفی دارد، انفجار وسیع دستگاه‌های ارتباطی نشان‌دهندۀ نقش دستگاه‌های استخباراتی غربی، به‌ویژه در ارائه تجربه‌های تکنالوژی و فناوری لازم برای اجرای این عملیات است. هم‌چنین ادغام چنین فناوری‌های پیچیده‌ای در سیستم‌های ارتباطی حزب‌الله نشان می‌دهد که تجهیزات ارائه‌شده یا فروخته‌شده توسط کشورهای غربی یا دستکاری شده یا نفوذپذیر بوده‌اند. به‌دلیل واکنش‌های ضعیفی که رژیم صهیونیستی از ایران و حزب‌الله پس از هر جرم خود انتظار دارد، این رژیم جسارت بیشتری برای ارتکاب چنین اقداماتی پیدا کرده است.

در مورد ریشه این مسائل، امریکا نیز در عملیات‌های نفوذ مشابهی در سرزمین‌های اسلامی نقش داشته است. به‌عنوان مثال، ویروس استاکس‌نت که در سال ۲۰۱۰م. توسط امریکا و رژیم صهیونیستی توسعه یافت، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار داد. هم‌چنین در جریان حملۀ به عراق در سال ۲۰۰۳م، امریکا به‌طور غیرقانونی به سیستم دفاع هوایی عراق، که توسط فرانسه ساخته شده بود، نفوذ کرد. در مصر نیز در طول انقلاب ۲۰۱۳م، گمان می‌رفت که هواپیماهای اف-۱۶ که به این کشور تحویل داده شده بودند، تحت نفوذ قرار گرفته‌اند. هم‌چنین عربستان سعودی در سال ۲۰۱۹م نتوانست از سیستم دفاع موشکی پاتریوت که به آن ارائه شده بود، برای جلوگیری از حملات به تأسیسات نفتی خود استفاده کند که این موضوع سوالات زیادی را دربارۀ اعتماد به فناوری‌ها و تکنالوژی غربی مطرح کرد.

این حادثه یادآوری قاطع برای همه، به‌ویژه برای امت اسلامی و نیروهای مسلح آن است که وابستگی به تکنالوژی غربی می‌تواند سلاحی دو لبه باشد. دولت‌های که به تجهیزات ارائه‌شده توسط غرب برای زیرساخت‌های حیاتی، ارتباطات یا اهداف نظامی تکیه می‌کنند، به طور فزاینده‌ای در معرض خطر نفوذ به دستگاه‌های خود یا استفاده از آن‌ها علیه خود قرار دارند، همان‌طور که انفجارات اخیر که حزب‌الله را هدف قرار داد، نشان داد.

تخریب پیشرفته می‌تواند به‌صورت از راه دور و با تأثیرات ویران‌گر بزرگی انجام شود. درس واضح اینجا این است: دولت‌های خواهان حفظ حاکمیت خود دیگر نمی‌توانند به تکنالوژی و فناوری‌های غربی اعتماد کنند یا بر آن‌ها تکیه نمایند، هرچقدر هم که پیشرفته باشند. دولت‌های حاکم در سرزمین‌های اسلامی، به‌ویژه، باید در ادامۀ وابستگی به تجهیزات ساخت غرب که می‌تواند توسط دستگاه‌های اسخباراتی خارجی استفاده شود، احتیاط کنند. خطر نفوذ یا دستکاری واقعی بوده و می‌تواند عواقب فاجعه‌باری به همراه داشته باشد.

اگر دولت‌های حاکم در سرزمین‌های اسلامی مستقل می‌بودند، باید به توسعۀ مجموعه‌های فناوری و تکنالوژی جایگزین یا سرمایه‌گذاری در ساخت ظرفیت‌های داخلی خود می‌پرداختند. این دولت‌ها اگر می‌خواستند ارتباطات نظامی و زیرساخت‌های استخباراتی و شبکه‌های مدنی خود را تأمین کنند، باید فراتر از تأمین‌کنندگان غربی به دنبال راه‌حل‌هایی می‌بودند تا خود را در برابر تهدیدات خارجی، به‌ویژه تهدیدات سایبری و استخباراتی، محافظت کنند.

توسعۀ فناوری‌ها و تکنالوژی داخلی ممکن است به‌دلیل استفادۀ بیشتر از منابع دشوارتر باشد، اما امنیت و خودکفایی مورد نیاز در عصر حاضر را فراهم می‌سازد، جایی که جنگ اطلاعات به جنگی کلیدی در تعیین نتایج نبردها و جنگ‌ها تبدیل شده است. بنابراین، نیروهای مسلح سرزمین‌های اسلامی باید از وابستگی به غرب رها شوند؛ زیرا این نیروها نمی‌توانند ریسک آسیب به توان نظامی خود را بپذیرند. حمله به لبنان تنها به حزب‌الله مربوط نمی‌شود، بلکه هدف آن تضعیف هر گونه قدرت نظامی است که سرزمین‌های اسلامی ممکن است داشته باشند، با بهره‌برداری از نقاط ضعف فناوری و تکنالوژی آن‌ها.

بلی، زمان آن فرا رسیده که نیروهای مسلمان از قید وابستگی به غرب رها شوند. برای تأمین حاکمیت و امنیت خود، باید از فناوری‌های خارجی فاصله بگیرند و سیستم‌های نظامی و ارتباطات داخلی خود را توسعه دهند تا خود را در برابر نفوذ و کنترل خارجی در آینده محافظت کنند.

اقتصاد، ارتش و فناوری مستقل تنها در سایۀ دولتی که از وابستگی به امریکا و هم‌پیمانانش در منطقه رها باشد، رونق خواهد گرفت. اما این موضوع در دولت‌های اجیر و مزور موجود در سرزمین‌های اسلامی امکان‌پذیر نیست؛ زیرا این دولت‌ها زیر سلطۀ غرب و تحت فرمان حکام نالایقی هستند که تنها به جاسوسی و آسیب رساندن به مسلمانان مشغول‌اند. بنابراین، رهایی از وابستگی به غرب و صنعت آن تنها در سایۀ خلافت بر اساس منهج نبوت ممکن است.

از این رو، از نیروهای مخلص در ارتش‌های مسلمانان می‌خواهیم که به خود آمده و حکام وابسته را سرنگون کنند و از حزب‌التحریر حمایت کنند تا خلافت را برپا کند؛ خلافتی‌که قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فناوری مستقلی را ایجاد خواهد کرد که از سلطۀ غرب و توانایی نفوذ بر آن دور خواهد بود.

دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب‌التحریر

18 ربیع الاول سال 1446هـ.ق.

 21 سپتمبر سال 2024م.

مترجم: محمد مزمل

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه