شنبه, ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :3 ربیع الثانی 1440
تاریخ میلادی : دوشنبه، 10 دسامبر 2018م

شماره صدور:۰۲/ ۱۴۴۰

دفتر مطبوعاتی
کینیا

اعلامیه مطبوعاتی

مبارزه با فساد در نظام فاسد، هرگز پیروز شدنی نیست!

                                                                                                                    (ترجمه)           

با به قدرت رسیدن رئیس جمهور اوهورو کنیاتا فساد در وزارت‌های مختلف این کشور به اوج خود رسیده است. بیرق فساد در این کشور به اندازۀ بلند است که بسیاری از افراد حکومتی را در زیر سایۀ خود گِردآورده و متأثر ساخته است. آخرین رسوایی از فساد در این کشور حیف و میل  شدن ۱۱میلیون لیتر تیل توسط کمپنی کینیا پایپلاین می‌باشد؛ ولی با این حال، طوری‌که معلوم می‌گردد که مبارزه با فساد اداری توسط اوهورو حمایت ملی را بدست آورده است. بدین‌سان، ما در حزب التحریر کینیا به چند مورد در ذیل اشاره می‌کنیم:               

اول) نیابت از منافع ملی توسط مقامات رسمی این کشور، در واقع یک امر خیلی ناعادلانه و مسخره است؛ بلکه آن‌ها به جای تلاش بیشتر در عرصۀ رشد و انکشاف زندگی مردم این کشور، در اختلاص منابع ملی به رقابت پرداخته اند.

دوم) دستگیری افراد بلندپایه دولتی در واقع یک اقدام سیاسی بخاطر اغوای مردم و تلقین آن‌ها بر این‌که مبارزه با فساد در تحت حاکمیت نظام سرمایه‌داری به پیروزی منتهی می‌شود، می‌باشد. حقیقت این است: افراد مظنونی‌که از طرف محکمه بالای آن‌ها اتهام وارد گردیده است، به دلیل این‌که مدرک علیه آن‌ها وجود ندارد، به صورت آزاد گشت و گذار می‌کنند. از آن‌جایی‌که کینیا ایدیولوژی نظام سرمایه‌داری را پذیرفته که هدف آن جمع آوری سرمایۀ گزاف می‌باشد، پس مبارزه با فساد هرگز پیروز شدنی نیست. از آن‌جایی‌که اساس ایدیولوژی سرمایه‌داری لذت و خشنودی مادی بوده و معیار اصلی در زندگی، سرمایه است؛ لذا مقامات دولتی باید آن را از طریق معاملات همراه با فساد گسترده حاصل کنند.

سوم) مبارزه با فساد به طور مؤثر تنها از طریق اسلام در تحت حاکمیت دولت خلافت بر منهج نبوت ممکن است؛ نه در غیر آن؛ نظامی که حاکم(خلیفه) در آن به تطبیق قوانین شریعت اسلامی می‌پردازد. این قوانین اسلامی است که چگونگی جمع‌آوری منابع و به مصرف رساندن آن را به وجه احسن آن تعیین کرده است. برعلاوه اسلام به ثبت سرمایۀ کارمندان قبل از استخدام و بعد از ترک کردن  وظیفه فرمان داده است.

هرگاه در نظام اسلامی سرمایۀ حاکم و یا هر کارمند دیگر به طور غیرمترقبه افزایش یابد، سرمایۀ آن‌ها از طرف دولت اسلامی ضبط بیت المال می‌گردد. بنابر این، باید یادآور شد که تنها خلافت اسلامی بر منهج نبوت می‌تواند با این فسادی کینیا و تمام جهان را به صورت گسترده تهدید می‌کند، مبارزه نموده و ریشه‌های آن را بخشکاند.

شبانی موالیمو

نمایندۀ مطبوعاتی حزب‌التحریر-کینیا

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه