شنبه, ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
وضع مالیات سنگین بر فقرا و مقروضان؛ برای پُر کردن جیب رباخواران
بسم الله الرحمن الرحيم

وضع مالیات سنگین بر فقرا و مقروضان؛ برای پُر کردن جیب رباخواران

(ترجمه)

حُکام پاکستان به تاریخ ۱۱ جون/ ژوئن ۲۰۲۱ م در اعلامیۀ بودیجه‌ای‌شان، با کاهش دادن مالیات از بعضی بخش‌ها و بالا بردن معاش اراکین دولتی هیاهو‌ به راه انداختند. سپس جارچیان این حُکام خائن در ظرف چند روز با هر وسیله‌ای که در دست داشتند به شدت این هیاهو افزودند. 

اگرچه حُکام پاکستان در همین بودیجه، مالیات را تقریباً تا ۶ تریلیون روپیه، که در تاریخ مالیاتی پاکستان سابقه ندارد، افزایش داده‌اند؛ چنین بودیجه‌ای به مثابه جمع‌آوری هرچه بیشتر پول از دیگران و واریز کردن این همه پول در یک جیب است. برعلاوه، حُکام پاکستان قصد دارند تا از همه مردم – صرف نظر از حکم اسلام که از فقرا و مقروضان زکات گرفته نمی‌شود، بلکه زکات حق مسلم‌شان است – مالیات جمع‌آوری کنند. شنیع‌تر از آن، این حُکام خائن ۳ تریلیون روپیه پاکستانی را بابت سود‌ قرضه/وام‌شان خواهند پرداخت، درحالی‌که سود از جمله گناه‌های کبیره و اعلام جنگ با الله سبحانه وتعالی و رسول الله صلی الله علیه وسلم است. بناءً این هیاهوی بسیار به‌خاطر چیست؟!

حُکام خائن پاکستان به‌جای امتناع از پرداخت ۳ تریلیون روپیه پاکستانی سود، همان‌گونه که اسلام حُکم می‌کند، قصد دارند که قرضه/وام‌های سودی بیشتری بگیرند تا بتوانند ۳.۵ تریلیون روپیه کسر بودیجه فدرال خود را جبران کنند. بناءً این عمل زشت دولت فعلی نیز مانند دولت‌های پیشین، پاکستان را  بیشتر و عمیق‌تر در گودال قرضه‌ها/وام‌های سودی فرو خواهد برد. قرضه/وام پاکستان در سال ۱۹۷۱م بالغ بر ۳۰ میلیارد روپیه می‌شد، اما در سال ۱۹۹۱م به ۸۲۵ میلیارد افزایش یافت. در سال ۲۰۱۱م، قرضه پاکستان تا مبلغ ۱۰ تریلیون روپیه افزایش کرد و حالا چهار برابر شده، یعنی به ۴۰ تریلیون روپیه رسیده‌است، فقط در ظرف ده سال! بناءً این همه هیاهو‌ی گسترده به‌خاطر چیست؟!

بدتر، حُکام پاکستان در اوج هیاهو به دروغ ادعا کردند که در شرف غنا و آرامش اند. اگرچه در عوض، این حکام یک‌جا با صندوق بین‌المللی پول کار می‌کنند تا از خشکیده‌گی کلی اقتصاد شکنندۀ پاکستان مطمئن شوند، تا جیب آن‌هایی‌که به گناه کبیرۀ سود آغشته‌اند پر شود. در سال مالی ۲۰۰۸ – ۲۰۰۹ م مالیات پاکستان به یک تریلیون روپیه بالغ می‌شد، اما بعداً در سال ۲۰۱۳ – ۲۰۱۴ م دو برابر شد، یعنی به دو تریلیون روپیه رسید، سپس باری دیگر چهار چند شد که به چهار تریلیون روپیه رسید، درحالی‌که حُکام پاکستان حالا برای سال ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲ م در حدود شش تریلیون روپیه را هدف تعیین کرده‌اند. این درحالی‌ست که آن‌ها از همین حالا تلاش می‌کنند تا خواستۀ‌ ۱۰ تریلیون روپیه‌ای صندوق بین‌المللی پول IMF را برای سال ۲۰۲۴ – ۲۰۲۵ م برآورده کنند. اگر دلیل چنین افزایش‌ها دفاع از حرمت رسول الله صلی الله علیه وسلم و یا آزادی مسجد‌الاقصیٰ و یا هم کشمیر می‌بود، مردم مسلمان پاکستان خانه‌های‌شان را خالی و به شکم‌های‌شان سنگ بسته می‌کردند. ولی برعکس، پول مسلمانان فقیر و مقروض برای گناه کبیرۀ سود به مصرف می‌رسد، این جنایت شنیعی‌ست و باید در گوشه گوشۀ پاکستان تقبیح و رد شود! پس این هیاهو‌ی بزرگ برای چیست؟!

بدتر از آن، این حُکام خائن بحران قرضه/وام سودی را که خودشان باعث‌اش شده‌اند بهانه می‌آورند، و بعداً همین حُکام به شرایط صندوق بین‌المللی پول IMF تسلیم می‌شوند. صندوق بین‌المللی پول IMF با بی‌ارزش کردن واحد پولی پاکستان زمینه‌سازی می‌کند که دولت‌های غربی صادرات‌مان را به قیمت ارزان‌تر خریده بتوانند، این درحالی‌ست که واردات و هر چیزی دیگر در پاکستان به شمول قرضه‌های سودی‌شان روز به روز گران‌تر می‌شود. طوری‌که در جنوری/ژانویه ۲۰۰۱ م، ۵۹ روپیه پاکستانی توان خرید یک دالر را داشت، اما در جون/ژوئن ۲۰۲۱ م، روپیه پاکستانی تا حدی کاهش یافته‌است که ۱۵۴ روپیه پاکستانی می‌تواند یک دالر امریکایی را خریداری کند. هم‌چنان صندوق بین‌المللی پول IMF قیودات شخصی‌سازی را روی منابع بالقوه با درآمد‌ بالا برای خزانه دولت وضع می‌کند، تا این‌گونه از وابسته‌گی دائمی پاکستان به قرضه‌های سودی اطمینان حاصل کند. بدین ترتیب، خزانه دولت از برکت وجود جیب‌های مالکان خصوصی، اعم از داخلی و خارجی، از عواید عظیم انرژی، منرال‌ها و میزان زیاد تولید محروم است.

و پس از آن‌که این حکام خائن ما را کاملاً به فقر و فاقه مواجه ساختند بهانه می‌آورند که ما ضعیف‌تر از آنیم که علیه خواسته‌های غرب استعمارگر روی مسایل اسلام و مقدسات‌اش مقاومت کنیم.

ای مسلمانان! الله سبحانه و تعالی می‌فرماید:

﴿وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى﴾ (طه: ۱۲۴)

ترجمه: و هرکس از یاد من روی‌گردان شود زندگی (سخت و) تنگی خواهد داشت، و روز قیامت او را نابینا محشور می‌کنیم.

درد و سختی‌مان تحت این نظام اقتصادی لجام‌گسیخته هیچ پایانی ندارد. ای مسلمانان! بیایید با تلاش برای تأسیس مجدد خلافت به‌طریقۀ رسول الله صلی الله علیه و سلم خود را از این نظام ظالم رها کنیم. الله سبحانه و تعالی می‌فرماید:

﴿وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَعْمَالُهُمْ كَسَرَابٍ بِقِيعَةٍ يَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ مَاءً حَتَّى إِذَا جَاءَهُ لَمْ يَجِدْهُ شَيْئاً﴾ (نور: ۳۹)

ترجمه: کسانی‌که کافر شدند اعمال‌شان همچون سرابی است در یک کویر که انسان تشنه از دور آن را آب می‌پندارد، اما هنگامی‌که به سراغ آن می‌آید چیزی نمی‌یابد.

تحت حکومت چنین حکامی‌که دستورالعمل‌های کفار را بر دساتیر الله سبحانه و تعالی و پیامبرش صلی الله علیه و سلم ارجحیت می‌دهد، برای همیشه گرسنه خواهیم ماند، درحالی‌که توسط وعده‌های دروغین مبنی بر پایان گرسنه‌گی تغذیه می‌شویم. ای مسلمانان! بیایید با مطالبه از پدران، برادران و فرزندان‌مان برای دادن نصرت به حزب‌التحریر برای برپایی فوری خلافت بر منهج نبوت، خودمان را از این حکام گنهکار خلاص کنیم.

تنها خلافت است که به تصرف بی‌رحمانۀ اموال فقرا و مقروضان، و مصرف‌اش جهت پرداخت سود پایان می‌دهد. تنها خلافت است که قرضه/وام خالص را از دارایی‌های حکام و مقامات فاسد می‌پردازد، زیرا اسلام دارایی حاصل از غصب و اختلاس را حرام کرده‌است. بناءً خلافت سرانجام زخم جاری و وسیع بدن‌مان را خواهد بست، تا باشد که بتوانیم تمام تلاش خود را برای نصرت الله سبحانه و تعالی و رسول‌اش صلی الله علیه و سلم متمکز کنیم.

خلافت قسمت زیادی از عواید را برای اجرای فرایض اسلام مانند تجهیز ارتش‌ها به‌خاطر جهاد علیه دشمنان‌مان و تسکین درد فقرا از فقرشان و مقروضان از قرض/وام‌شان به مصرف خواهد رساند، بدون این‌که هیچ باری را بر دوش فقیران و مقروضان قرار دهد. خلافت بخش عمده‌یی از عواید را از مراجع مالی باظرفیت، هم‌چون خراج از صاحبان زمین‌های زراعتی و زکات از صاحبان کالاهای تجارتی جمع‌آوری می‌کند. خلافت خصوصی‌سازی انرژی و منرال‌ها را منع می‌کند، زیرا این‌ها در اسلام از جمله دارایی‌های عامه به شمار می‌روند و عوایدشان برای نیازهای مردم به مصرف می‌رسد. هم‌چنین خلافت صنایع سنگین دولتی را جهت تولید محصولات گران قیمت، مانند وسایل و ماشین‌آلات صنعتی به‌گونۀ مؤثر راه‌اندازی می‌کند تا درآمد عظیمی را از فروش‌شان به‌دست آورد. درصورتی‌که هنوز عواید کم باشد، خلافت مالیات اضطراری را بر سرمایه‌داران‌مان وضع خواهد کرد.

و خلافت به کاهش پیوستۀ ارز و هژمونی دالر/دلار، که ما را در سیلاب تورم غرق کرده‌است، پایان خواهد داد. خلافت پشتوانۀ ارز را بر مبنای طلا و نقره قرار خواهد داد تا ثبات قیمت‌ها را تضمین کند، همان‌گونه که طی قرن‌ها تحت حاکمیت خلافت رایج بود.

پس ای مسلمانان! آیا هنوز برای‌تان واضح نشده‌است که هیچ چیز دیگری کم‌تر از تأسیس مجدد خلافت به‌طریقۀ رسول الله صلی الله علیه و سلم نمی‌تواند به درد اقتصادی مکررمان خاتمه دهد؟! الله سبحانه و تعالی فرموده‌است:

﴿أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ﴾ (ملک: ۱۴)

ترجمه: آیا آن کسی‌که موجودات را آفریده از حال آن‌ها آگاه نیست؟! درحالی‌که او (از اسرار دقیق) باخبر و آگاه است!

حزب‌التحریر – ولایه پاکستان

مترجم: دانیال نور

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه