تاریخ هجری :21 شوال 1439
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 05 جولای 2018م
دفتر مطبوعاتی
ولايه پاكستان
رأی دادن در دموکراسی حرام است
دموکراسی به نمایندهگان منتخب اجازهٔ تقنین میدهد، در حالیکه حق قانونگذاری تنها منحصر به الله سبحانهوتعالی است!
(ترجمه)
هر روزیکه میگذرد، مسلمانان پاکستان بیشتر از دموکراسی دست میکشند. آنها کمکم میفهمند که دموکراسی نظام حکومتی اسلام نیست، بلکه نظام اسلام خلافت است. سران فاسد حکومت میدانند که مسلمانان پاکستان سخت به اسلام پایبند اند، بناءً برای ممانعت مسلمانان از دست کشیدن و ترک دموکراسی، آنها پیوسته میکوشند تا چهرهٔ بدی را از اسلام نمایش داده و با صدور فتوی ادعا کنند که رأی دادن به یک نامزد متقی و مخلص، وظیفهٔ اسلامی ماست. هرچند، در واقعیت، رأی دادن در دموکراسی حرام است، چون دموکراسی به نمایندهگان منتخب اجازهٔ تقنین میدهد، در حالیکه حق قانونگذاری تنها منحصر به الله سبحانهوتعالی است.
در دموکراسی، سیادت از آن مردم است؛ بنابر این، مردم مطابق به تمایلات و هوای نفسشان قانون میسازند و حاکم نیز این قوانین بشری را تطبیق میکند. اسلام به صراحت بیان کردهاست که شارع و قانونگذار تنها الله سبحانهوتعالی است و مردم باید تمایلات و هوای نفسشان را به احکام و اوامر او تسلیم کنند. الله سبحانه وتعالی میفرماید:
﴿إنِ الْحُكْمُ إلَّا لِلَّهِ﴾
[یوسف: ۶۷]
ترجمه: همانا حکم و قانونگذاری تنها از آن الله(سبحانهوتعالی) است.
بعد از آمدن اسلام، برای هیچ مرد و زن جائز نیست که از قوانین اسلام دست کشد و بجای آن، مطابق خواهشات و هوای نفساش قانون وضع کند. الله سبحانه وتعالی میفرماید:
﴿وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلاَ مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمْ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلاَلاً مُبِينًا﴾
[احزاب: ۳۶]
ترجمه: و هیچ مرد و زن مؤمنی سزاوار نیست، هنگامیکه الله(سبحانهوتعالی) و پیامبرش(صلی الله علیه وسلم) امری را فیصله کرده باشند، آنان را در این امر اختیاری باشد، و هرکس الله(سبحانهوتعالی) و پیامبرش(صلی الله علیه وسلم) را نافرمانی کند، به راستی که در گمراهی آشکاری گرفتار شدهاست.
اسلام به حاکم اجازه نمیدهد تا به غیر آنچه الله سبحانهوتعالی نازل کردهاست، حکم کند. الله سبحانهوتعالی میفرماید:
﴿وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُوْلَئِكَ هُمْ الظَّالِمُونَ﴾
[مائده: ۴۵]
ترجمه: و هرکس به احکامیکه الله(سبحانهوتعالی) نازل کردهاست، حکم نکند، ستمگر است.
با وجود دلایل واضح اسلامی، چگونه رأی دادن در دموکراسی میتواند یک وظیفهٔ اسلامی باشد؟ چگونه انتخاب پارلمانی، که از قوانین الله سبحانهوتعالی چشمپوشی کرده و خود تصمیم میگیرد که چی حلال و چی حرام است، یک وظیفهٔ اسلامی میباشد؟ دیگر آنکه، حتی اگر یک قانون نیز از اسلام تصویب شود، بخاطر آنست که اکثریت پارلمان آن را پذیرفتهاند، نه آنکه این خواست قرآن و سنت است. پس چگونه ممکن است قوانین الله سبحانه وتعالی به تصویب انسانها نیاز داشته باشد؟!
رسول الله صلی الله علیه و سلم هرگز قبل از تطبیق احکام به دنبال رضایت و تصویب آن از طرف اصحاباش رضی الله عنهم نبود. حتی خلفای راشدین نیز قبل از تطبیق حکم الله سبحانهوتعالی به دنبال تصویب آن از طرف مردم یا اکثریت نمایندهگان شان نبودند.
واقعیت رأی دادن در دموکراسی اینست که آن پروسهای است به منظور انتخاب یک نماینده برای قانونگذاری، نه چیز دیگر. حقیقت اینست که نظام حکومتی پاکستان دموکراسی است، که یک نظام سیکولر و غیراسلامی میباشد و هیچ فرد آگاهی این حقیقت را انکار کرده نمیتواند. بناءً هرگاه یک نظام در اساس و جزئیاتاش غیراسلامی باشد، پس ادعای اینکه رأی دادن در آن یک وظیفهٔ اسلامیاست، استهزاء احکام الله سبحانهوتعالی و حیلهای بیش نیست. بنابر این، هرتلاشی برای حفاظت از دموکراسی کفر، که حکم را به غیر آنچه الله سبحانهوتعالی نازل کردهاست، اجازه میدهد، حرام و گناه است. دیگر اینکه: یک قاعده است که "الوسيلة إلى الحرام حرام" یعنی: وسیلهٔ رسیدن به حرام، حرام است. به این ترتیب، رأی دادن در دموکراسی نیز حرام است. بناءً فتوای حکومت مبنی بر اینکه رأی دادن در دموکراسی حلال است، هیچ ارزشی ندارد، اگرچه دموکراسی خود نیز حرام است.
این وظیفهٔ مسلمانان مخلص و آگاه است تا از نظام استعماری دموکراسی کفر، برجا مانده از اشغال انگلیس، پرده بردارند. آنها باید مسئولیتشان را مبنی بر لذت بردن از خوبیها و ممانعت از بدیها به انجام برسانند. آنها باید با تذکر و یادآوری حدیث رسول الله صلی الله علیه وسلم که اقامهٔ مجدد خلافت برمهنج نبوت را مژده دادهاست، راه راست را به مردم نشان دهند. بیاییم همگی امت را برای بازگشت خلافت به طریقهٔ رسول الله صلی الله علیه وسلم آماده کنیم، آن هم در زمانیکه مسلمانان سخت به دنبال اسلام و نظام حکومتی آن میباشند. امام احمد روایت میکند که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:
﴿...ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ ثُمَّ سَكَتَ﴾
(رواه احمد)
ترجمه: ...سپس پادشاهی جبر و ستم خواهد آمد و تا وقتی الله(سبحانهوتعالی) خواست، دوام مییابد؛ بعد از آن هنگامیکه الله(سبحانهوتعالی) خواست، آن را برطرف میکند و بار ديگر خلافت بر روش و منهج نبوت قائم خواهد شد.
دفتر مطبوعاتی حزبالتحریر-ولایه پاکستان