تاریخ هجری :10 ذولقعده 1439
تاریخ میلادی : دوشنبه، 23 جولای 2018م
دفتر مطبوعاتی
ولايه پاكستان
به دموکراسی پشت پا زده و به تأسیس خلافت اسلامی بشتابید
هرگز در دموکراسی رأی ندهید؛ زیرا جز معصیت چیزی دیگری نیست و بگذارید این پدیدۀ خبیث به مرگ خودش بمیرد!
(ترجمه)
حزب التحریر-ولایه پاکستان در 25 جولای 2018م کمپاین بزرگی را در آستانۀ انتخابات عمومی پاکستان راهاندازی نمود. در این مورد برگهها توزیع گردیده، نشستهای عامه شکل یافته و در محلات عام اعلاناتی نصب گردیده است که خواستار کنار زدن دموکراسی و تأسیس خلافت برمنهج نبوت میباشد. در واقع، امروزه دموکراسی در سراسر جهان به شمول کشورهای غربی آخرین نفسهایش را میکشد. درک عامه نسبت به واقعیت دموکراسی این است که این نظام ثروت عظیمی را بخاطر حاکمیت طبقۀ نخبه تأمین مینماید و برعکس از حقوق عامه انکار میکند که این امر منجر به کاهش عضویت در احزاب سیاسی گردیده و حضور رأیدهندهگان را در انتخابات کمرنگ میسازد. بناءً چرا باید پاکستان در این روند جهانی به عنوان یک استثناء قرار گیرد؟ افزون بر این، تلاش نخبگان بر این است که آنها همواره بالای جماعات و گروها با ادعای اینکه رأی دادن یک وجیبۀ اسلامیست، اصرار میورزند که این خود بیانگر بیرغبتی مردم در نظام دموکراسی و علاقۀ آنها نسبت به اسلام میباشد.
با توجه به این امر، "باز گذاشتن فضا" چنین تعبیریکه گویا رأی ندادن به فرد کمتر فاسد، فضا را به فرد فاسدتر باز میگذارد، آیا فرد مسلمانی میتواند ادعاء کند که او باید قمار بزند تا مبادا میدان قمار به قمارباز فاسد باز گذاشته نشود؟ آیا او میتواند بگوید که به عوض دو گیلاس شراب، یک گیلاس مینوشد، با این تعبیر که گویا "کمتر از دوبار گناه است"؟ آیا اصل قضیه این نیست که او به نوشیدن شراب هیچ گاهی امر کرده نشده است؟
چی چیزی او را وادار به گناه میکند؛ در حالیکه چیزی در زمینه وجود ندارد که او را وادار به گناه کند؟ دموکراسی عبارت از اقتداری است که با آنچه الله سبحانهوتعالی نازل کرده است، در تناقض قرار داشته و مخالف آن حکم میکند. الله سبحانهوتعالی نهتنها که مسلمانان را از حکم کردن در چهارچوب دموکراسی منع نموده؛ بلکه به مسلمانان دستور داده است تا نسبت به آن کفر بورزند. الله سبحانهوتعالی میفرماید:
﴿أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَن يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا﴾
[نساء: ٦٠]
ترجمه: آیا ندیدی کسانی را که گمان میکنند به آنچه(از کتابهای آسمانی که) بر تو و بر پیشینیان نازل شده، ایمان آوردهاند، ولی میخواهند برای داوری نزد طاغوت و حکّام باطل بروند؟! با اینکه به آنها دستور داده شده که به طاغوت کافر شوند؛ امّا شیطان میخواهد آنان را گمراه کند و به بیراهههای دوردستی بیفگند.
رأی دادن به یک حاکم که بر اساس حکم اکثریت بجای قرآن و سنت حکم میکند، خود یک عمل گناه پنداشته میشود؛ درحالیکه رأی دادن به خلیفه-که بدون در نظرداشت هوس و تمایلات مردم و براساس آنچه الله سبحانه وتعالی نازل کرده امر میکند- واجب میباشد. فلهذا مسلمانان نباید با رأی دادن در نظام دموکراسی خودرا در حلقۀ گناه زنجیز بزنند. پس زمینه را برای فساد باز بگذارید تا اندکترین امیدی را که نسبت به دموکراسی وجود دارد، از بین ببرد؛ زیرا به هر اندازهای که فضای فساد مساعد باشد، دموکراسی هویت اصلیاش را آشکار میکند. بنابر این، مسلمانان باید با تمام قوت با شباب حزب التحریر به مقصد تأسیس خلافت برمنهج نبوت، در رأستای زنده ساختن حکم به آنچه الله سبحانه وتعالی نازل فرموده، یکجا شوند.
دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه پاکستان