سه شنبه, ۰۷ رجب ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۱/۰۷م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
"خلافت" طرح و پروژه حزب التحریر همانند آفتاب واضح و روشن است
بسم الله الرحمن الرحيم

"خلافت" طرح و پروژه حزب التحریر همانند آفتاب واضح و روشن است

(ترجمه)

روزنامه "الاتحاد"، روزنامه عربی چاپ امارات متحده عربی، صبح روز جمعه مؤرخ ۲۸ اکتوبر ۲۰۱۷م، طبق عادت‎اش یک بار دیگر بر "اسلام و مفهوم خلافت در اسلام" به سردسته‎گی "محمد بن المنی"، هجوم برده و داکتر "فاروق حماده" مشاور دینی دیوان محمد بن زاید موضوع را تحت عنوان مفهوم خلافت اسلامی، نمونۀ جدال و اختلاف در قرون گذشته و عصر حاضر به دیوان محمد بن زاید تقدیم نموده است.

نویسندۀ این مقاله در پایان مقاله‎اش چنین بیان نموده است: «بنابر این خلافت به معنای حکومت‎داری و طریقه‎های برعهده گرفتن حکومت و به معنای دولت، تأسیس و اختصاص دادن آن و ارتباط دولت با جامعه و افراد آن می‎باشد. مفهوم خلافت همواره نزد جریان‎های سیاسی اسلامی معاصر، مجهول و پوشیده بوده است؛ در حالی‎که این جریان‎های سیاسی اسلامی طرح و پروژه واضح و دلایل روشن و کافی در این عرصه ندارد.» (منبع: روزنامه الاتحاد)

امید است، هرکسی این مقاله را خوانده، درک نموده باشد که نویسنده‎ی این مقاله راجع به جریان‎های سیاسی اسلامی معاصر، معلومات خسته کنننده‎ای را ارایه نموده است که در آن هیچ چیزی قابل اعتراض و موضوع مهم را بیان ننموده؛ بلكه موضوعات بی‎مورد را نوشته است و خوانندگان منصف، حقیقت‎هایی را درک نموده باشد که نویسنده و پیشتر از آن، مشاور دینی دیوان "ابن زاید" درک ننموده است و یا این‎که درک نموده‎؛ اما برای گمراهی مردم مخفی نموده است. چنان‎چه شاعری گفته است:

إن كنت تدری فتلكَ مصيبة          وإن كنتَ لاتدری فالمصيبة أعظمُ

معنی: اگر دانستهای یک مصیبت است و  اگر نمیدانستهای مصیبت بزرگتر از آن استٍ.

تردیدی نیست که خواننده منصف و پژوهشگر(جستجو کننده‎ی حقیقت) می‎داند که حزب التحریر بیش از شصت سال است که طرح و پروژه خلافت را تبنی نموده و آن را طوری مفصلاً بیان نموده است که قلب‎های خواننده با مطالعه آن متأثر، بر صحت این موضوع مطمئن و متیقین گردیده و برای بینایان، حق نمایان می‎گردد. موضوعات مرتبط با خلافت را با دلائل معتبر شرعی توضیح داده و به كسانی‎که می‎خواهند در این مورد تحقیق نموده و متیقین شوند، کافی است که به کتاب "نظام حکومت‎داری اسلامی" و یا به کتاب "شخصیت اسلامی جزء دوم" و یا به کتاب "دولت اسلامی" مراجعه نمایند، و نیز کافی است که کتاب "دستگاه‎های دولت خلافت اسلامی در حکم و اداره" را مطالعه نمایند.

حزب التحریر، طرح و پروژه‎ی اسلام عظیم-خلافت- را در بسیاری از کتب و در صدها و حتی هزاران منشورات خویش، در بیشتر از چهل کشور جهان بیان و توضیح داده است. علاوه بر این، دفترهای مطبوعاتی و سخنگویان رسمی حزب در همه جا وجود داشته و فعالیت نموده‎اند، تا این‎که طرح حزب التحریر به عنوان "طرح امت" مبدل گردیده و راحتی را از حکام مسلمین و باداران غربی شان سلب نموده و بلندگویان شان-علمای درباری، رسانه‎ها و نویسندگان- به جنگ علیه این طرح اقدام نمودند.

این خیال‎پردازی نیست؛ بلکه شاید نویسندۀ مقاله‎ی فوق و مشاور دینی از کنفرانس علماء در اندونیزیا که به روز سه شنبه مؤرخ ۲۱ جولای ۲۰۰۹م برگزار گردیده بود، معلومات نداشته‎اند که بیشتر از هفت هزار علمای جهان اسلام از اندونیزیا، مصر، شام، فلسطین، لبنان، یمن، پاکستان، هند، بنگله‎دیش، ترکستان شرقی، ترکستان غربی، ترکیه، الجزائر، سودان، بریتانیا و... و ده‎ها هزار مردم در آن کنفرانس حضور داشتند و به یک صدای واحد شعار دادند که طرح امت همانا طرح حزب التحریر(خلافت) است.

حزب التحریر این را نیز بیان نموده است که شکل و طریقه‎ی نظام حکومت‎داری اسلامی(خلافت) از شکل نظام‎های مشهور جهان در تهداب و اساسی که بر آن استوار است و در افکار، مفاهیم، معیارها و احکامی که امور مردم را تنظیم می‎نمایند و در دستورهای قوانینی که تطبیق می‎گردد و در تصویری که دولت اسلامی توسط آن تمثیل می‎شود، متمایز و متفاوت می‎باشد، و چیزی که خلافت را از شکل همه نظام‎های جهان متمایز می‎سازد، این است که خلافت نظام پادشاهی(رژیم سلطنتی) نیست و نظام پادشاهی را نمی‎شناسد و نه به آن مشابهت دارد.

هم‎چنان، خلافت نظام امپراتوی، نظامی که دار و دسته آن را نسبت به رعیت امتیاز می‎دهد، نیست و نظام اتحادیی که رعیت آن از طریق استقلال جدا شده و در حکم عمومی متحد باشند، هم نیست، و نیز خلافت نظام جمهوریت(ریاستی و پارلمانی) و نظام دموکراسی به مفهوم واقعی-دموکراسیی که در آن مردم تشریع و تقنین نموده- حرام و حلال را تعیین نموده و بعضی چیزها را تحسین و تقبیح نمایند، هم نیست؛ بلکه نظام حکومت‎داری در اسلام  فقط و فقط "خلافت" بوده، دستگاه‎ها و دوایر آن از دستگاه‎های نظام‎های مذکور متفاوت است، و لو ظاهراً در بعضی امور مشابه به نظر رسد.

هم‎چنان حزب التحریر متمایز بودن دستگاه‎های دولت خلافت را با دیدگاه و تصویر واضح و روشن و به کمال رشد و پخته‎گی(که هیچ کسی چنین چیزی را ارایه ننموده و ارایه نمی‎نماید)، ارایه نموده است و چگونگی نصب و تعیین خلیفه و وجوب اطاعت از دستورات‎اش-در امور خیر نه در گناه و معصیت- را از دلائل شرعی استباط نموده و نیز صلاحیت‎های خلیفه را تعیین نموده است. تمامی امور متعلق به خلیفه را با دلائل صحیح شرعی و نیز با استنباط صحیح شرعی بیان و تفصیل نموده است؛ حتی القابی را که بر خلیفه اطلاق می‎گردد، با دلائل‎اش بیان نموده است، شروط خلیفه را با تقسیم نمودن آن به شروط تعیین خلیفه و شروط افضلیت و اقدام‎های عملی را برای تعیین خلیفه وغیره موضوعات مرتبط به این موضوع را که در این‎جا گنجایش ذکر را ندارد، بیان نموده است؛ اما دستگاه‎ها و دوایر دولت خلافت در حکم و اداره را حزب مفصلاً بحث و با استدلال آن بیان نموده است که آن را به سیزده اداره یا دستگاه منحصر نموده که قرار ذیل است:

 ۱- خلیفه

۲- معاونان تفويض(وزیران تفویضی)

۳- معاونان تنفيذ(وزیران تنفیذى)

۴- والـیان

۵- امیر جهاد(اردو)

۶- امنیت داخلی

۷-  امور خارجه

۸- صنعت  

۹- قضاء 

۱۰- مصالح مردم

۱۱- بیت المال 

۱۲- مطبوعات

۱۳- مجلس امت(شوری و محاسبه)

هر اداره  و دستگاه‎ها را با دلایل شرعی و وجه استنباط آن را تشریح و هم‎چنان هرکدام را معرفی و صلاحیت‎های آنان را به طور کامل تشریح نموده است که هیچ چیزی قابل پرسش، شبهه و تهمت نمانده است. برای خواننده‎گان مقاله فوق پیشنهاد می‎نمایم که برای معلومات بیشتر و درک حقیقت به کتاب‎ها و نشرات حزب التحریر و سایت‎های مختلف و بی‎شمار حزب مراجعه فرمایند.

حزب در بیان طرح امت-طرح و پروژه خلافت- به آخرین درجه کمال رشد و پخته‎گیِ رسیده است که تمامی موضوعات مرتبط به خلافت را در کتب، نشرات، کنفرانس‎ها، سخنرانی‎ها، روزنامه‎ها، رادیوها، سایت‎های رسمی، دفترهای مطبوعاتی و دفترهای فرعی به آخرین حد وضاحتی که بعد از آن وضاحت دیگر ممکن نیست و به کمال رشد و رسوخی که هیچ کسی نرسیده و نمی‎رسد، بیان نموده است. این موضوع به کسانی‎که از بینش پژوهشگری برخوردار بوده و دنبال حق می‎گردند و به کسانی‎که بر چشم‎های شان پرده نیست-که حق را به اساس جهل خویش نشناسند- و نگرانی‎های دنیا آنان را مجذوب خود نکرده باشند و غرق آرزوهای دنیوی نباشند، ضرورت به تأیید و استدلال ندارد.

مدت زمانی زیادی نمانده است که امت این طرح(تأسیس خلافت) را به إذن ذات قوی و حکیم در کرسی تطبیق ببینند و مدت زمانی زیادی نگذرد که نصرت الله سبحانه وتعالی بر گروهی که به حق قیام نموده و به سوی حق دعوت می‎نماید و نفس‎های خویش را نذر برپایی و تطبیق حق گردانیده‎اند، شامل حال این امت گردد، و ان‎شاء‎الله به زودی شاهد این روز خواهیم بود، و اين وعده‎ی الهی با عزت عزيزان يا ذلت ذليلان تحقق پيدا خواهد کرد.

نویسنده: خلیفه محمد-اردن

منبع: جریده الرایه

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه