شنبه, ۰۱ رمضان ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۳/۰۱م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
﴿إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ﴾
بسم الله الرحمن الرحيم

﴿إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ﴾

(ترجمه)

تنها راه‌حل مسئله فلسطین، برچیدن کامل رژیم صهیونیستی از سرتاسر فلسطین به دست ارتش‌های امت اسلامی و بازگرداندن این سرزمین به آغوش اسلام در سایه خلافت راشده است؛ خلافتی که پایه‌های آن در حال استحکام یافتن بر زمین است. پایگاه‌های مردمی آن در میان مسلمانان گسترش یافته، چراکه الله این فرصت را برای آنان فراهم ساخت تا با چشم خود ببینند که این امر نه‌تنها ممکن، بلکه دست‌یافتنی است. آن‌هم پس از ۱۵ ماه نبرد قهرمانانه مجاهدان غزه، نبردی که در آن، نیروهای کفر، استعمار و رژیم‌های سرسپرده و تسلیم‌شده علیه آنان صف‌آرایی کردند؛ اما نبرد آینده، همچون گذشته، با همان شدت، قساوت و خیانت همراه نخواهد بود، زیرا امروز امت اسلامی از خشم نسبت به یهود، حمایت آمریکا و استعمارگران از آنان و خیانت حاکمان دست‌نشانده‌شان به جوش آمده است.

این حکام نه‌تنها برای ملت‌هایشان رسوا شده‌اند، بلکه اکنون در انتظار روزی هستند که همچون طاغوت‌های پیشینِ جهان عرب سرنگون شوند و سرنوشت آنان چندان دور از سرنوشت دیکتاتور شام نیست. الله متعال فرموده است:

﴿الَّذِينَ آمَنُوا يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُوا أَوْلِيَاءَ الشَّيْطَانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفاً﴾ [نساء: ۷۶]

ترجمه: کسانی که ايمان آورده اند، در راه الله جنگ می کنند و کسانی که کافر شده اند، در راه طاغوت جنگ می نمايند. پس بکشيد پيروان و محبّين شيطان را، قطعا کيد شيطان ضعيف است.

برگرفته از شماره 534 جریده الرایه

 

Last modified onسه شنبه, 18 فوریه 2025

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه